Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани сите не бапна во Амфи 1, и тие што преполагаа прв и тие што преполагаа втор и тие што преполагаа испит. Ни даде ист тест на сите и ни кажа кој што треба да решава. Нормално, тие што беа на испит требаше цел тест да го решат. Јас преполагав втор и имав 12 прашања со заокружување, исти како оние од скриптата од Либро и 2 отворени прашања. Ни рече дека отворените прашања не ни ги признава ако немаме нацртано график. Кога го чув тоа ги оставив и воопшто не пишав ништо, иако едното го знаев. Излегов за само 5 минути од Амфи 1, и 100% бев убеден дека ќе паднам пошо надвор видов дека сум утнал 2 од тие 12 прашања на заокружување. Кога ги објави резултатите видов дека имам 6ка, а како само он си знае. Трајко е чудесија од човек.Најјак е кога во вади марамчето од џеб и си го дува носот, а после одредено време се забришува околу уста.
![]()
Инаку тие што преполагаа прв доста го наебаа, имаа само 5-6 на заокружување, да решат биланс на успех и уште неколку отворени прашања.

Ај и јас се пофалам-си положив економија...Иначе јас иам околу 90 поени од двата,планирам да му направам семинарска за +10 поени. 8 можно е да фатам? И ако може да ми кажете за сметководство,дали е полесно на испит у Јануар или утре сабајле да му напнам?![]()

Поубави оцени фаќаа во јануари затоа што боза беше за разлика ние што полагавме на колоквиум. Ама јас никогаш не бил оставил предмет за испит освен ако главна цел ми е бркање просек. Чувството кога ќе си завршиш се на време на колоквиуми и одмараш јануари е непроценливо![]()
Многу се жалеа за вториов колоквиум, јас немав нерви ни да доучам за првиот. На што да се посветам?

Уште не сме почнале да го спремаме
Иначе....како шо кажаа од претходните години прашањата од Либро не се паѓале , како за прв. Овој повеќе на задачи ќе биде...
На сред решавање ми идеше да го искинам шифрарникот и тестот и никогаш повеќе да не стапнам на економски. Ставиле 3413243 книжења, прашања 2-3 само, и амортизација имаше.. згрешив во шифрарникот плус, збеснав 
КатастрофаНа сред решавање ми идеше да го искинам шифрарникот и тестот и никогаш повеќе да не стапнам на економски. Ставиле 3413243 книжења, прашања 2-3 само, и амортизација имаше.. згрешив во шифрарникот плус, збеснав
![]()
Ако сме закасниле да пријавиме онлајн, треба да пријавиме со казна?
Макро прв колоквиум положив, втор ќе го преполагам, Трговско прв паднав втор положив... Треба овие 2 да се пријават онлајн или важи пријавата од колоквиумите?
.