- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 2
Некој да каже што се дешаваше оваа недела на предавања по економија на инвестиции???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нишо, замараше ко и увек и даваше некои листови. Објаснуваше некои табели, нешо интеркаларана камата и така.Некој да каже што се дешаваше оваа недела на предавања по економија на инвестиции???
Аха , ок...а асистентот да не држеше нешто вежби или...Какви листови даваше, домашно или нешто друго и да не знаеш до која страна стигна со предавања?Нишо, замараше ко и увек и даваше некои листови. Објаснуваше некои табели, нешо интеркаларана камата и така.![]()
Резултати има и список не пуштиИма ли резултати Економија? И дали Предград пушти список денес кај н.т, маркетинг, е-бизнис групата?
Веруј од што ми беше досадно не запратив до кај стигна, мислам дека денес нешто од 9та глава предаваше али не го земај за сигурно.Аха , ок...а асистентот да не држеше нешто вежби или...Какви листови даваше, домашно или нешто друго и да не знаеш до која страна стигна со предавања?![]()
Ако има резултати од Политика на социјален равој, пишете...
Запознава млади и згодни колешки за луди вечерни, а некогаш и утрински проводи.Колеги имам едно прашање и многу ми е незгодно да им го поставам на колегите од 4 - та година ( Апсолвентите ) кои држат вежби.
Имено, јас како прва година имам вежби математика, а нив ги држи колега од 4 - та година, е сега ме интересира кои се придобивките што он ги добива ?
Ако може некој да одговори![]()
Иста како што ќе имате на вежбите, дури полесна беше на колоквиумот...Ќе ви ги испрати асистентот решени во excel
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 15:11 ---
Некакви новости за управувачко?!