Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Менаџмент на човечки ресурси... и семинарска ќе ти дадам ако сакашBrace yourself, менаџмент испит утре.
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 21:33 ---
Кога се роковите за запишување на летниот семестар. И за изборен предмет некој полесен нека каже некој, само да не е за напамет учење. Викаат управување со ризик лесно било, друг некој?
Nekade na posleden sprat bese, ali najubavo nekoj sluzitel si prasaj na fakultetot oni najubavo znaat
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 09:35 ---
Колешке најде нешто тестови Јавни финансии или не? А интерна ревизија како е тешко или лесно?
Англиски веќе го имам зедено од лани, Правни и етички догодина ми е задолжителен, па мислам дека не може да се зеде како изборен, МЧР предавања ми се совпаѓа со редовните...да се спобудали човек.
Од прилика...социологија колкав е матријалот? Во студентскиот водич видов дека е во два дела...нешто повеќе од дваесет глави. Верно?
Kolegi, mozat li da se zapisat 2 izborni predmeti vo II semestar? Imam 24 krediti, pa po nekoja logika, do 35 ima uste lufta?
Kolegi, mozat li da se zapisat 2 izborni predmeti vo II semestar? Imam 24 krediti, pa po nekoja logika, do 35 ima uste lufta?