EHF Euro 2014 (Унгарија и Хрватска) - жени

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    57
Радичевиќ го постигна својот шестоти погодок за Црна Гора. И требаа само два гола против Холандија.

Аџиќ пак истото, идемо до крај на 79, рамото и го извадија Лазовиќ и компанија. :uzi:

Гледаше ли некој Данска-Унгарија?

Кристијансен е брза како стрела, а имаше и една одбрана :D

Иначе Црна Гора-Холандија во моментов, Радичевич и Булатовиќ најдобри кај ЦГ, а Лазовиќ и Кнежевиќ се одвратни.

Ама ништо од дефанзивата на Аџиќ, Полман ги искина.

Ги искина ама затоа ребра и скршија после, баш кога се кршеше резултатот.
Со ваква мртва игра пак ќе освојат црногоркиве, имаат среќа што немаат баш некаква конкуренција, Норвешка и Данска не се тоа што беа порано.
Им треба едно јако пердашење на тоа арогантните мртвила како што се Кнежевиќ, Лазовиќ, Барјактаровиќ и сите други освен Булатовиќ и Кликовац.

Ги искина ама затоа ребра и скршија после, баш кога се кршеше резултатот.
Со ваква мртва игра пак ќе освојат црногоркиве, имаат среќа што немаат баш некаква конкуренција, Норвешка и Данска не се тоа што беа порано.
Им треба едно јако пердашење на тоа арогантните мртвила како што се Кнежевиќ, Лазовиќ, Барјактаровиќ и сите други освен Булатовиќ и Кликовац.

Не бе нема шанси да освојат. Точно дека Норвешка не е истата од порано, ама од тоа што го видов на првенствово, Црногорките дефинитивно ќе изгубат од Норвежанките. Лесно може да се случи да изгубат и од Данска, Шпанија, Франција, па и Шведска. Ќе видиме, и мене не ми фаќа око играва на Црна Гора.

Не бе нема шанси да освојат. Точно дека Норвешка не е истата од порано, ама од тоа што го видов на првенствово, Црногорките дефинитивно ќе изгубат од Норвежанките. Лесно може да се случи да изгубат и од Данска, Шпанија, Франција, па и Шведска. Ќе видиме, и мене не ми фаќа око играва на Црна Гора.
Многу едноставно и глупо играат, ја како ракометен лаик па успеав нешто да им сконтам од играта, едно од крилата бега до пикерот праат блок, добива топка Булатовиќ на 9м и непречена од никој распалува на гол.
Ако се створи иста шанса Кнежевиќ ќе ја пикне кон пикерот или до слобогното крило и чао.
Секој напад исто, у одбрана стандард, многу остро на најдобриот противнички играч додека не му се набие страв или додека не му се откорне рамото или ребрата додека не му излезат од грб.

http://24rakomet.mk/радичевиќ-и-кликовац-се-поблиску-до-по/
Катарина Булатовиќ со 10 и Радмила Петровиќ со 6 постигнати погодоци ја носеа Црна Гора до оваа мошне значајна победа во борбата за пласман во полуфиналето. Естевана Полмен го предводеше нападот на Холандија постигнувајки 8 гола.

Против Норвешка веруј дека ќе се измотивираат како да нема утре :) многу ги мразат уште од прошлото ЕП. Поголеми се шансите од друга репрезентација да го јадат :D

Не е ништо чудно да се жалит Холандија и Лазовик да добиет казна од 1-3 утакмици,брутално ја прекрши на Полман.

Шфецка поштено си тепаЈа.
Добро е што има уште едно коло, ја мислев ова е последно.
Има шанси за моиве уште, секако вечер мора да ја тепаат Немачка па во последното коло истотака да се тепа Низоземска.
Прејака утакмица ќе биде Шфецка-Црнагора, реми не им одговара на Црногорките, со победа идат у полуфинале, истото важи и за Шфецка со тоа што и реми им одговара. Биче белаја тука.

Вечер Француска би требало да ја тепа Немачка, на голот ќе го нема моето ново милениче Лаура Глаузер, сменета е со некоја црнка Алмен Атингре!

Ајдеееееееее Фганцееееееееееее!!!!!!!!!!!1 :cujte::oeoeoe::aplauz::motorce::roker::oleee::ајнапиво::pistoldz::uzi:

Зар овие Црна Гора играат ракомет? :pos:
Одбранава е срам за ракометот. Да искршиш некој мене ми е бокс,карате... не ракомет... ми ја уништуваат сликата за ракомет. Па на рагби вака не се маваат...:facepalm: :ROFLMAO:.

Преочигледно е кој ќе го освои Европсково.Едноставно Скандинавците владеат и нема грешки кај нив или лош ден.

Далеку се вакви банана репрезентации како Германија,Франција,Унгарија,Шпанија,Романија од прво место.Ништо чудно чим ние им се држевме на Германкиве све е кажано.

Норвешка си обезбеди полуфинале и ќе чека само некој од Црна Гора или Шведска.Ако им се паднат Црна Гора тогаш ќе гледаме финале Шведска-Норвешка.

Еее утепани едни бе ццццц. :facepalm::popce::anco:

И на крај пак имаат шанса за полуфинале, ако ја тепаат Холандија а Црна Гора изгуби од Шведска.
Сега и реми им одоговара на Црна Гора. Најреален исход ќе биде ако си ги поделат бодовите и двете да патуваат у полуфинале а Франција кур да ми пушат крвта да им ја ебам! :uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom