Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледаше ли некој Данска-Унгарија?
Ги искина ама затоа ребра и скршија после, баш кога се кршеше резултатот.Ама ништо од дефанзивата на Аџиќ, Полман ги искина.
Ги искина ама затоа ребра и скршија после, баш кога се кршеше резултатот.
Со ваква мртва игра пак ќе освојат црногоркиве, имаат среќа што немаат баш некаква конкуренција, Норвешка и Данска не се тоа што беа порано.
Им треба едно јако пердашење на тоа арогантните мртвила како што се Кнежевиќ, Лазовиќ, Барјактаровиќ и сите други освен Булатовиќ и Кликовац.
Многу едноставно и глупо играат, ја како ракометен лаик па успеав нешто да им сконтам од играта, едно од крилата бега до пикерот праат блок, добива топка Булатовиќ на 9м и непречена од никој распалува на гол.Не бе нема шанси да освојат. Точно дека Норвешка не е истата од порано, ама од тоа што го видов на првенствово, Црногорките дефинитивно ќе изгубат од Норвежанките. Лесно може да се случи да изгубат и од Данска, Шпанија, Франција, па и Шведска. Ќе видиме, и мене не ми фаќа око играва на Црна Гора.
Против Норвешка веруј дека ќе се измотивираат како да нема утреНе бе нема шанси да освојат. Точно дека Норвешка не е истата од порано, ама од тоа што го видов на првенствово, Црногорките дефинитивно ќе изгубат од Норвежанките. Лесно може да се случи да изгубат и од Данска, Шпанија, Франција, па и Шведска. Ќе видиме, и мене не ми фаќа око играва на Црна Гора.
Ама ништо од дефанзивата на Аџиќ, Полман ги искина.