Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и публикава слабо, треба посилно малце, слаба игра и од пикерХрватициве ќе освојувале медал, само Пенезиќ им вреди, другиве катастрофа се.
Билјана Банделиер ( екс Филиповиќ) многу висока е, без скок дава многу лесни погодоци, очекувам јелена поповиќ да влези во играЦрна Гора - Србија ... не глеам никаков напад во првово полувреме... шутеви од неизградени позиции, многу технички,ментална одбрана... по некоја одбрана на голманкине.. Некој добар шут имаше од Булатович и онаа 5м шо е од Србија.. сеуште не сум ја видела Андреа да игра... не знам зашо Цвијич е на клупа, можда се повреди ко падна на средина негде на полувремево(па нека осети и она како е да играш против терористичка одбрана). Радичевич си продолжува со нејзините мизерни игри, испушти една топка без врска...ај второ да видиме..
Ко Бујанова ми еБилјана Банделиер ( екс Филиповиќ) многу висока е, без скок дава многу лесни погодоци, очекувам јелена поповиќ да влези во игра
Јас ова го викам со свој камен, по глава. Затоа во ракометов е смешно што смее и на репрезентација и на клуб да си тренер. Нешто ме зезаше нетот и гледав Црна Гора до 5-3 и баталив, ќе ја изгледам на раат да се среди. Ме радува што Клики од утакмица во утакмица е се боље и боље, ѕид прав. @ElNinho Лазовиќ е сеоска Цвијиќhttp://24rakomet.mk/црногорките-ја-повредија-цвијиќ-габа/ Ja javnaa nasava milenicka)