- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Abe taka ve lazat samo be. Gavolot postoi ama toj ne vodi vojna so lugeto toj vodi vojna so Gospod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели и тој е моќен, нели ни ора ни копа и слично...Ako si slusnal od vesti, pogresno si slusnal.Gjavolot ne moze da vleze kaj sekogo.Nie samite odlucuvame dali ke go primime ili ne.Ako dozvolime toj navistina ke vleze vo nas i ke bideme opsednati od nego.:nenene:
Abe taka ve lazat samo be. Gavolot postoi ama toj ne vodi vojna so lugeto toj vodi vojna so Gospod.
Супер кажано Шорт1, очекувам убави одговори на ова.ајдееееее......и ова ти е исто ср**е. Луѓе, нели Бог е само најмоќниот? Зошто тогаш не го столчи тој Ѓавол? И ако Ѓаволот има толкава сила, тогаш Бог му доделил и прашањето иде - ЗОШТО??? Без разлика против кого тој се бори, силата му е дадена од Бога.
Според мене, Ѓаволот не постои. Постојат енергии што сакаат да си поигруваат, ама не за да ни ги зимаат душите или за да му одат контра на Бог.
Зависи како ќе се договорите.незнам колку е супер кажано али кај мене егзорцистите има да се наработат...
чекај сега...ако јас станам егзорцис.
и све тоа је документовано и лиценцирано...а сум атеист...
дали кога ке велам ин д нејм оф џизс бегај демону???
ете имам лиценца бе и тоа врагови да бркам кој шо ми може појак сум и од овие обезбедување:pos2: