Егзорцисти?

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Abe taka ve lazat samo be. Gavolot postoi ama toj ne vodi vojna so lugeto toj vodi vojna so Gospod.

Ako si slusnal od vesti, pogresno si slusnal.Gjavolot ne moze da vleze kaj sekogo.Nie samite odlucuvame dali ke go primime ili ne.Ako dozvolime toj navistina ke vleze vo nas i ke bideme opsednati od nego.:nenene:

Ako si slusnal od vesti, pogresno si slusnal.Gjavolot ne moze da vleze kaj sekogo.Nie samite odlucuvame dali ke go primime ili ne.Ako dozvolime toj navistina ke vleze vo nas i ke bideme opsednati od nego.:nenene:
Нели и тој е моќен, нели ни ора ни копа и слично...

Abe taka ve lazat samo be. Gavolot postoi ama toj ne vodi vojna so lugeto toj vodi vojna so Gospod.

ајдееееее......и ова ти е исто ср**е. Луѓе, нели Бог е само најмоќниот? Зошто тогаш не го столчи тој Ѓавол? И ако Ѓаволот има толкава сила, тогаш Бог му доделил и прашањето иде - ЗОШТО??? Без разлика против кого тој се бори, силата му е дадена од Бога.

Според мене, Ѓаволот не постои. Постојат енергии што сакаат да си поигруваат, ама не за да ни ги зимаат душите или за да му одат контра на Бог.

ајдееееее......и ова ти е исто ср**е. Луѓе, нели Бог е само најмоќниот? Зошто тогаш не го столчи тој Ѓавол? И ако Ѓаволот има толкава сила, тогаш Бог му доделил и прашањето иде - ЗОШТО??? Без разлика против кого тој се бори, силата му е дадена од Бога.

Според мене, Ѓаволот не постои. Постојат енергии што сакаат да си поигруваат, ама не за да ни ги зимаат душите или за да му одат контра на Бог.
Супер кажано Шорт1, очекувам убави одговори на ова.

незнам колку е супер кажано али кај мене егзорцистите има да се наработат...

imase tema u vrska so toa KAKO NASTANAL GAVOLOT...demek on mu vil 14 ili 13 angel na gospod pa poradi toa sto sakal da bide pomoken od gospod se spukale neso i ovoj go proteral i od togas se vo vecna vojna...toa ti ide nesto kako pandorinata kutija...sve izleglo ama ostanala nadezta...taka i tuka...pocnalo da postoi i zloto koe preku NAJSOVRSENOTO BOZJO DELO-COVEKOT mu odi kontra na boga...taka mislam deka pisuvase vo taa tema.
pa i se pobrazbira deka ke postoi...ne samo tamu gore mego boga i satanata tuku i tuka-megu nas samite eden so drug...kako so trgnalo nie ke se ispoutepame a ovie gore uste ke ja imaat nereseno!
vo prirodata na nestata e da imaat i svetla i temna strana...vo prirodata na svetot e da postoi taa vojna megu dobroto i zloto...i iako sekogas se aludira na toa deka dobroto pobedilo mene STVARNO NE MIE JASNO ZOSTO GOSPOD NE JA UPOTREBI SETA MOK STO JA IMA ZA DA GO UNISTI LUCI EDNAS ZASEKOGAS....:toe:
ILI PAK NAMERNO GO CUVA ZA DA MOZE NIE LUGETO DA JA RAZBREME LEKCIJATA...ZA DA RAZLIKUVAME STO E A STO NE E DOBROTO...
vo sekoj slucaj ne ja predizvikuvajte satanata za da ne vi dojde pa da ne vi pokaze kako deluva vrz luge...obicno toa se slucuva kaj psihicki labilni luge koi nemaat samodoverba razovarani ateisti ili so tie ja znam...citav deka toa e fakt!popravajte ako ima lapsusi:smir:

Ај да ја извадиме темата од пепел...не за друго туку....денес го читав ова и пребарувајќи по нетот успевав да најдам барем еден дел од целата "фешта" која била повлечена од јутјуб...па се што останало е ова..
Црквите се полни со лажни истерувачи на ѓаволи, лажни исцелители...ама ова...демек има и демон на хомосексуалноста де..снимката делува навистина вознемирувачки...дечкото ни сам не знае во што се впуштил

чекај сега...ако јас станам егзорцис.

и све тоа је документовано и лиценцирано...а сум атеист...

дали кога ке велам ин д нејм оф џизс бегај демону???

ете имам лиценца бе и тоа врагови да бркам кој шо ми може појак сум и од овие обезбедување:pos2:

чекај сега...ако јас станам егзорцис.

и све тоа је документовано и лиценцирано...а сум атеист...

дали кога ке велам ин д нејм оф џизс бегај демону???

ете имам лиценца бе и тоа врагови да бркам кој шо ми може појак сум и од овие обезбедување:pos2:

што има тоа везе шо си атеист

за лиценца само треба да се јавиш у српска боксерска федерација
да те проверат дали добро замахујеш и удараш шаком
дали добро удараш лопатом по пацијенту

ако се истакнеш и покажеш вештина....ДОБИЈАШ ЛИЦЕНЦА
за зборови од библија шо е битно ...мумлај нешто

Еве нешто интересно на темава:

Посебно внимание обрнете некаде по седмата минута .

Оти јас знам дека православието не признава опседнување ... И колку што знам нема егзорцизми во православието... догматски е забрането ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom