РК Ѓорче Петров 64 25:23 РК Охрид 2011Други резултати нема ?
Не е така,тие никогаш не праеле проблем.Беа испровоцирани, нели гледаш дека судиите се кривисрамота е овоа бе...секоја сезона овие прават проблеми...па нека ги исклучат од лига ја незнам шо ги толерираат толку...
и тоа шо викаш...они никогаш не се криви..заборавив јаНе е така,тие никогаш не праеле проблем.Беа испровоцирани, нели гледаш дека судиите се криви![]()
Кај нас имат една изрека Крив е тој шо куцати тоа шо викаш...они никогаш не се криви..заборавив ја![]()
Inaku ova ne i e prv incident lani vo avtokomanda gi brkaa juniorite na metalurg po tribinite ,polani izvadija pistol vo sveti nikole (gi imase i na vesti i tie ja dobija sluzbeno a izvadija pistol) a imam igrano kaj niv i nemam zborovi tamu sudii ne postojatЕ сега мислете му ја овие копилаците во Чаир шо ке напрат. Абе до кога со вакви екипа лиги ке правиме мене не ми е јасно. Јас играм и се плашам за својата безбедност кога ке гостуваме кај нив а и кој не , но како ке примиш некој така и ке ти возвратат !
Абе ги знам шо лајна се ама си мислевв оти Тачи се тргна ке се смират ама џабе !Inaku ova ne i e prv incident lani vo avtokomanda gi brkaa juniorite na metalurg po tribinite ,polani izvadija pistol vo sveti nikole (gi imase i na vesti i tie ja dobija sluzbeno a izvadija pistol) a imam igrano kaj niv i nemam zborovi tamu sudii ne postojat