Едо Маајка

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Edo Maajka , има некој добри песни, но има некој песни тотално промашени (во текстуална смисла):)
Како и да е сигурно е подобра од 70% од балканскава естрада....

... одвратен..неподнослив..недоквакан...занигде е чуекот...го мразам..тотално е лузер...аууу само незанм како може некој да го слуша и обжава:nesvest:

... одвратен..неподнослив..недоквакан...занигде е чуекот...го мразам..тотално е лузер...аууу само незанм како може некој да го слуша и обжава:nesvest:
Едооооо Маајка Френки и Марчелооо!:vozbud: Најдобар е бе го обожавам:helou:

чија маајка, ееедо маајка :) (ви текнуе така?!)

иначе епитетиве мислам дека ти се за еден друг дел од балканскава естрада, а за едо све шо е контра :)

Единствена песна шо ми се допаѓа од него е To mora da je ljubav, а иначе добар рапер е

ЕДО МААЈКА е најдобриот рапер на балканот сите останати не му се дораснати,ма едноставно крал е човекот има најдобри песни сите хитови :zver:

За никаде е :nesvest:

Шо ти е тебе бе една песна знаиш од него и за никаде бил тоа е најдобриот рапер на балканот свести се првен ислушај повеќе песни и после донесуј вакви одлуки ок :smir:

Едо е звееер ... најголемо поштување... последните 3 албуми му ги иам а и од нешто постаро му иам малку хаха и све што искача од него е најбоље и многу се каам што не бев во состојба да одам на концертот иначе ќе одев али следен пат коа ќе дојде не пропуштам тоа... :)
најголемо поштување за Едо Маајка а за сите хејтерии
МАТЕР ВАМ ЈЕ*ЕЕЕЕМ :) :pos2:

Едо е звееер ... најголемо поштување... последните 3 албуми му ги иам а и од нешто постаро му иам малку хаха и све што искача од него е најбоље и многу се каам што не бев во состојба да одам на концертот иначе ќе одев али следен пат коа ќе дојде не пропуштам тоа... :)
најголемо поштување за Едо Маајка а за сите хејтерии
МАТЕР ВАМ ЈЕ*ЕЕЕЕМ :) :pos2:

Леле и мене како ми е криво шо не бев на концерт.
Едооо царе најбољи си на балканот

Edo je najbolji reper na balkanu i to mi se svidza sta nije mu sramota javno da pjeva sevdalinke jer mu otac pjevao sevdalinke.
PEACE

Edo Maajka vo club Havana Skopje

Luge imam edna molba do vas!?!?!?!?!
Ako nekoj bil na koncertot na Edo vo havana i ako ima snimeno nekoi videa ke ve molam da mi ostavite mail za kontakt posto mnogu mi znacat....
3 pati mi davase mikrofon da recitiram negovi pesni i ke mi bide drago ako nekoj ima snimeno.Pa i da me nema bitno e da gi imam.....a ako vi treba bilo sto od Edo Maajka slobodno pisete mi na mail piksimc@demianrecords.com
imam bas sve od nego..
PEACE

Attachments

• Edo Maajka green.jpg
    Edo Maajka green.jpg
    93,7 KB · Прегледи: 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom