S
StormRage
Гостин
дај воаЕве нешто свежо од Едо и Френки :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај воаЕве нешто свежо од Едо и Френки :smir:
дефинитивно најјак спот е:
Екстра спот и приказна само некако рибата на спотот ми е малку чудна
![]()
Може малку повеќе информации за овој настан?Edo Maajka ќе има концерт у Колосеум на 9.04.2010
иначе некој на рапид да ги стави албумите ?:helou:
Може малку повеќе информации за овој настан?
Од колку часот ќе биде , колку е влезница.... линк некој:smir:
На Едо делот е супер! И крајниот дел кога се крева адреналин ама малку ми е тапа додека пеат дечкиве на почетокот
тазе![]()
само да ти го поправам болдот....исфрустриранЕдо Маајка е единствениот балкански музичар од овој жанр кој потполно го респектирам и со право си го носи епитетот рапер. Текстовите му се огледало на општеството. Доста напатен човек, кој ја има истргано војната во Босна на најтежок можен начин. Еднаш гледав интервју со него во кое зборуваше за тоа што го прошол, кажуваше како од прегладнетост во војната кога дошол во Хрватска не личел на човек од што бил слаб. Како врв на сета лоша судбина, мајка му се самоуби пред година дена.
Рапува од душа, и создава квалитет. Кога можеа американците да му го препознаат квалитетот и да ја искористат Бомба за серијата 24, што останало да се каже. Другиве се светлосни години зад него. Јас не го сакам рапот нешто премногу, ама Едо ми е еден од ретките исклучоци кои повремено ги слушам, а и би отишла да ги слушам во живо.