Еднооки ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата D-r-ot
  • Време на започнување Време на започнување
Запреа со емитување бидејќи ниедна телевизија нема пари да ги плаќа, а овие не сакаат други спонзори.
Колку што разбрав нема да имаат тв, ќе се прибираат сите емисии на сајт
а инаку изгледа се работи на проект и тоа долгометражен :)
Чекај, па нели тутунска им беше спонзор нели НЛБ Знам зошто измеѓу 2 причи
Еве во 2:42 може да се види. Нз зашто би рекле дека нејќат други спонзори освен медиумот кога очигледно е дека имаат.

Чекај, па нели тутунска им беше спонзор нели НЛБ Знам зошто измеѓу 2 причи
Еве во 2:42 може да се види. Нз зашто би рекле дека нејќат други спонзори освен медиумот кога очигледно е дека имаат.

Дали им била не знам. Последно немаа спонзори, а Канал 5 немаа пари и желба да плаќаат

Ја колку што памтам едно време Рок Пророк прашуваше дали ќе се најде некој што ќе се рекламира на Едн00ки.

Дали им била не знам. Последно немаа спонзори, а Канал 5 немаа пари и желба да плаќаат

Ima K5 pari ama izglea zelba nema. Koa moze od Vucic do Dzaro da imaat emisija kaj niv...da praat sam svoj majstor ili nekoe sou za gotvenje so nikoj ne go gleda. Epten losa politika na vodenje ovoj Ivan sMircevski gi dokrajci

Ima K5 pari ama izglea zelba nema. Koa moze od Vucic do Dzaro da imaat emisija kaj niv...da praat sam svoj majstor ili nekoe sou za gotvenje so nikoj ne go gleda. Epten losa politika na vodenje ovoj Ivan sMircevski gi dokrajci

Вучич и Џаро имаат спонзори, а сам свој мајстор и во оган се проекти на телевизијата. Еднооки е на контрабанда не на канал5, тука е е и проблемот.

абе дај нека напраат веб страна со нивните видеа во HD барем ќе имаат гледаност подобро отколку на телевизија

Не е исто, подобро ќе беше да останеа на К5... незнам од кои причини не сакале спонзори, мислам дека баш кај нив би сакале да се рекламираат...

Еднооки наскоро на интернет ,така најави цртачот на ликовите ТХЕ МИЧО
Еве линк до неговиот блог http://themicos.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

ednookionlajn.jpg

како и да е...кај и да ги даваат...ќе ги гледаме...ги гледам од 2006 :) ко почнаа на а1...овие прават скечови...не фермаат партии....е овие се независни......

Добро ја најдов темава, да не отворам нова.Ама со оглед на која телевизија ќе бидат отсега и за нова тема не е лошо :icon_lol: Си мислам дали е маркетингшки трик на власта и плус така голем број гледачи за нивниот медиум (2 муви со 1 удар) ... ама да почекаме до премиерата, да не случајно се разочараме :D
394207_10150442542373845_753828844_8547668_1726298863_n.jpg

Еднооки и тоа на Сител, која анимирана пропаганда ќе биде тоа, и така последните епизоди од претходната сезона одамна не беа веќе политички хумор.

Ама добро, Дамовски доби неколку проектчиња за правање документарци од Владата на МТВ, па сега, така одат тие работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom