Смешен? Ако ти така сметаш ОК,ама не сум.СЕ што напишав е од искуство.Е сега ако се пронајде во муабетов и ако си ја имаш мувата на капата тоа е друго.НЕ ПОМИСЛУВАЈ ВООПШТО дека пробувам да те навредам,не ми е тоа ни идеата ни целта.Сум имал доста другарки/пријателки што студирале во Скопје па никоја не фати дечко од таму (освен една) што беше случајност и НЕнамера да биде позната,виџена,славна....Значи се е до менталитетот и домашното воспитување пред се!Смислата на муабетот ми беше дека има и тоа многу ги има што одат во големиот град со таква умисла :smir:
Прашав нешто,а и пак ќе повторам: Кој е во случајов глумец и фолирант.Јас или ти?
Ставот твој никој не го порекна,туку само пристапот кон ставот!
Измисли!Значи ти си глумецот на темава,а ние го кажувавме тоа што го имаме ВИДЕНО И ДОЖИВЕАНО,значи не раскажувавме приказни за мали деца!
Не навредувамЕ ОДМА туку ОДМА после твоите ставови и слики што ги доби за нас,т.е. лично за мене: Јас сум бил фолирант,јас не сум знаел што е свет,јас не сум знаел што се либерални мислења.Е па после тоа оди контра ударот на кој што треба да бидеш спремен доколку си ме/не предизвикал!
Со вакви фолиранти ко тебе не само што се иде во модерен свет,туку од таму се излегува како курва! А курва за тебе не постои,такада што и да објаснувам понатаму нема да можам да ти објаснам,едноставно не ги разбираш тие работи,толкав ти е капацитетот,нажалост!
До сега да бевме сите ко тебе либерални ќе бевме и во нато и еу.Пошто бугарите и грците се продадоја за пари,нешто слично како курвата кога се продава за пари па затоа влегоа во модерниот свет.
Малце мешам политика,ама за посликовито да го доловам моментот!