Еден малку поинаков предлог

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе. Бајѓи апсурдно прашање за мене е ова бидејќи.... Во мојот живот не постоела и нема да постои жена, девојка, риба, пиќка, мачка, фуфла, било каква особа со ХХ хромозоми, со која што јас би бил само за под чаршави.

Или врска со неа, или ќе барам филм на сител, или документарна емисија за блискиот исток на Дискавери чен`л (сам у соба, нормално)!!!

Абе се сложувам овде со жените минус бибушка.
Ако е млада, 99,9% е манипулација. Останува промил шашливост.
Едино да прашува жена да и направиш дете а да го мисли тоа озбилно, е ако биолошкиот сат и снемува батерии, па и се брза. Ама обично ваквите жени(што прашуваат) ги прашуваат своите добри пријатели или пак одат во банка. И обично ако е пријател, би му дале шанса да има улога во животот на детето, ако тој тоа го сака.

А да правиш дете свесно, и потоа да нејќеш ништо да имаш со него? Ајде бе. Тоа се веќе патолошки случаи. Ја ако правам дете, колку е нејзино, толку е и мое. Мои обавези и мои права, ебаго.

Citajki ja temava mi tekna nesto i se izvadiv od pamet.
Sto ako nekoja veke me "zloupotrebila" na ovoj nacin. Sto ako nekoe malo Jakovce trca nekade a ja nemam pojma. Wow...losi misli mi idat od sabajle neznam so mi e.

Добро сега, ќе зборувам хипотетички,како да можам да направам бебе:lud: Енивеј, ДЕФИНИТИВНО НЕ! Секој кој би размислил добро нема да го прифати овој предлог... Прво - детето е и твое...Секогаш ќе сакаш да го видиш(којзнае дали ќе можеш,ако типката замине) и цел живот ќе се измачуваш...Е сега ако немаш совет, тоа е друга работа! Па детето не е поклонче да го оставиш и да заминеш без збор...
Ако сака типката дете нека си направи барем со некој што го сака...

БЕГАЈ БЕГАЈ МУЈО ОЧИ ДА НЕ ТИ ВИДАТ!

Сметам дека малку е глупав овој предлог,бидејќи како ќе се чувствува детето дека е направено без љубов,од некој one night stand тип.Да сум машко...нема да ја прифатам таа понуда во никој случај,а вака како женско никогаш не би дала ваков предлог зашто ако имам дете сакам тоа да е со некој што ќе се грижи за него исто колку и јас,да може детето да расте во нормално семејсто со татковата љубов.

Dolphin напиша:
Хехе. Бајѓи апсурдно прашање за мене е ова бидејќи.... Во мојот живот не постоела и нема да постои жена, девојка, риба, пиќка, мачка, фуфла, било каква особа со ХХ хромозоми, со која што јас би бил само за под чаршави.

Или врска со неа, или ќе барам филм на сител, или документарна емисија за блискиот исток на Дискавери чен`л (сам у соба, нормално)!!!

Still on the same frequency after more than a year.

Едноставно така сум роден... Ќе флертувам до бесвест и се, ама не можам брате да сум со некоја а да знам дека нема ни 3% шанса за иднина. Заеби!!!

И еден пример:

Една жена што ја знам на 35 на една журка, го опи дечкото што и се свиѓаше (29 он тогаш). Се планирано она у плоднни денови, страшно згодна и на 35. И го заведе и го исекса цела вечер. И после - трудна сум, ама ти ќе немаш обврски. И он и рече, те молам абортирај. Не 35 сум последна шанса ми е, немаш никакви обврски. И така бидна. СИ роди ќерка.
Ќерка и пуни година дена. Она му иде на типов, му плаче КОЛКУ ГО САКА, му покажуе колку слатко бебе има, и објаснуе како можат да бидат среќни како фамилија. Типот и ден денес (малата е 15), има трауми и неубаво му е. Нејсе...

Приказнава е од Скопје, лично ги знам и двајцата.... Случајно

Гледано од страната на девојката, заљубена е и сака дете од типот, не може сега сигурно да го тера да се врзува со неа ако не сака, ама барем да има нешто од него + ако сака дете.
Гледано од страната на типот, ако знам дека со тоа и правам услуга и тоа е тоа што таа навистина го сака, тогаш зошто да не, само ако се согласи да ми дозволува да го гледам детето.

Ја тегнам со мене кај нотар/адвокат, праам договор и потпишуем дека нема да ме замара со џаферација, алиментација и тн. и удри мујо....:) па ако фати фати, ако не, друК нека бара...Шала...

Лејди Сатори напиша:
Гледано од страната на девојката, заљубена е и сака дете од типот, не може сега сигурно да го тера да се врзува со неа ако не сака, ама барем да има нешто од него + ако сака дете.
Гледано од страната на типот, ако знам дека со тоа и правам услуга и тоа е тоа што таа навистина го сака, тогаш зошто да не, само ако се согласи да ми дозволува да го гледам детето.
:nenene:
Нема шанса да дозволам вакви глупости. Ке имам деца само од една девојка, онаа што ке ја сакам најмногу на свет и ке ми биде жена. Толку. Може да му се допаѓам на 100 ама џабе. Значи гледано од страна на типот во мојот случај не важи. А има такви размислувања не велам не.

Dzish напиша:
:nenene:
Нема шанса да дозволам вакви глупости. Ке имам деца само од една девојка, онаа што ке ја сакам најмногу на свет и ке ми биде жена. Толку. Може да му се допаѓам на 100 ама џабе. Значи гледано од страна на типот во мојот случај не важи. А има такви размислувања не велам не.
Њус флеш: Љубовта баш баш и не постои.

Колку годините си го прават своето ,да ја читав темава пред десет години ќе речев манипулативна кучка , сега не мие толку чудно барањето. Да си во години а да немаш партнер, ти чука биолошкиот сат , наоѓаш чоек кој ти свиѓа , не е толку абсурден предлогов , лошото е во тие девојки кој после барат повеќе од дечките , ај сега ќе си играме хепи фамили , лошо....

Неам појма, вероЈатно ќе речам НЕ И ЌЕ ГО НАВЛЕЧАМ КОНДОМОТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom