Еден малку поинаков предлог

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Иако знам дека годините си го прават своето, дефинитивно никогаш не би го направила тоа и го презирам овој потег кај жените, дека знам дека ги има.
Ако веќе останам без партнер кој би сакал брак и дете со мене, ќе посвојам едно или неколку за да си ги чувам ... морам ли да родам на таков глупав начин, кога можам да направам добро освен за мене и за некое отфрлено дете? Секако дека не.
Друга приказна е тоа што не би можела да сум со некого што не го сакам само за да ми направи дете. А па уште подруга ако го сакам, а тој мене не ... дефинитивно и во тој случај не би му го направила тоа на човекот, а ни себе ... само би се измачувала со грижата на совест поради мојата ниска постапка и со дете кое ќе ме потсетува на него цел живот ...
Мислењето би ми било исто и ако замислам дека сум маж ... може и без ќотек би испратила девојката која би ми го побарала тоа да си оди, може ...:kotek:

BEBE nikako zs na kraj ke dojde i ke ti bara da go priznaes bebeto i alimentcija da plakas za nego:)

Андроник напиша:
Познавате жена со која единствената заедничка работа е сексот и најголемото поминато време е она под чаршафи и познанството завршува кога заминувате сабајлето а започнува некоја друга вечер кога се соблекувате. И повеќе од очигледно е дека немате некоја иднина, но наеднаш, таа ви дава еден предлог. Единствената работа која ја бара од вас е да и направите бебе, и притоа да немате никакви обврски на било кој план со детето.

Што правите?

...neznam brate znaesh kako vikaat zaljubena zena ke naprai se za da se izbori za mashkoto...koga -togash ke ima problem...bog da chuva od zenska belja i uporen maz taka vikaat...taka da pravish... nishto-ne prifakash-odbivash kulturno...za taa rabota da se naprai treba da si poseben tip...stoznam...???:nenene:

Не ве врзува ништо освен повремени секс сеанси. Не ја замислуваш како дел од твојата иднина.
Сепак сакаш да бидеш фин и „услужлив“ да и помогнеш во име на „пријатните заеднички моменти“ оти биолошкиот саат безмилосно одбројува .... нема смисла да излезеш себичен ...
Тиндири-миндири. :pos2:

99,9% ти се шансите дека животот ќе ти се искомплицира кога-тогаш. А тоа тогаш ќе биде во најлошиот можен момент. Марфиев закон.
Би ги разбрала мотивите на жената. Но ако машкото навистина ги мисли првите две реченици, никогаш не би ги сфатила неговите мотиви.
Евентуално лекомисленост.
Глуп. Туп.

Лејди Сатори напиша:
Њус флеш: Љубовта баш баш и не постои.

се надевам постов не влече некои љубовни разочарувања...:oftopic:
како и да е..до прошлата година и јас бев убеден дека и не постои...

filmadzijka напиша:
Не ве врзува ништо освен повремени секс сеанси. Не ја замислуваш како дел од твојата иднина.
Сепак сакаш да бидеш фин и „услужлив” да и помогнеш во име на „пријатните заеднички моменти” оти биолошкиот саат безмилосно одбројува .... нема смисла да излезеш себичен ...
Тиндири-миндири. :pos2:

99,9% ти се шансите дека животот ќе ти се искомплицира кога-тогаш. А тоа тогаш ќе биде во најлошиот можен момент. Марфиев закон.
Би ги разбрала мотивите на жената. Но ако машкото навистина ги мисли првите две реченици, никогаш не би ги сфатила неговите мотиви.
Евентуално лекомисленост.
Глуп. Туп.
не ме за*бавај! Себично ке биде од моја страна доколку несакам да имам незаконско дете кое ке расте без татко само затоа што на некоја жена и дошло време??
Па што на мајка и праела 50 години да неможе да си основа брачна заедница ако толку сакала дете??!? Или барем да пробала да се заљубела..
а не како примерот на ДОЛФИН! имаше неколку такви ситуации у моево пошироко друштво!!!

извини се изиритирав од твојот пост! посебно ме изиритира болдираното!

Андроник напиша:
Познавате жена со која единствената заедничка работа е сексот и најголемото поминато време е она под чаршафи и познанството завршува кога заминувате сабајлето а започнува некоја друга вечер кога се соблекувате. И повеќе од очигледно е дека немате некоја иднина, но наеднаш, таа ви дава еден предлог. Единствената работа која ја бара од вас е да и направите бебе, и притоа да немате никакви обврски на било кој план со детето.

Што правите?

Но веј Но хау Но чанс...Не озбилно не би се никад осудил на таков чекор без разлика таа жена по усмен или писмен пат ми гарантира дека нема да имам никакви обврски спрема детето....
сепак тоа е света работа...дете со душа и желба за живот да го направиш и веке никогаш да не слушнеш што е како е сепак ..од тие неколку сперматозоиди јас ти тој ке дариме живот на некој.
А и проблемот со детето може да го реши веке со солуција потрѕдѕвајки се да посвои дете....кое исто така би му била потребна љубов и нега...
Искрено не сум размислувал до сега за вакво нешто и доколку некад би се '''случувало''' дефинитивно мојот конечен одговор ке биде Не без разлика на желбите и плановите на таа женска особа

Жена , сама нема шанси да има прилика да посвоји детенце сама , барем не во Шведска, семејствата со два родители секогаш имаат предност и чеќајки таа девојка на ред ќе го пропушти возот.Можи треба да се помириме со тоа дека на секого не му е пишано да е родител , а можи и не . Пак ќе речам , не е абсурден предлогот , девојката си сака чедо, плод од неа и ако никогаш не бара ништо повеќе од тој маж, се вари до негде барањето.
Додуша денес има фертилни клиники , си плаќаш за ова услуга , така сите мирно спијат....

ragazza напиша:
Жена , сама нема шанси да има прилика да посвоји детенце сама , барем не во Шведска, семејствата со два родители секогаш имаат предност и чеќајки таа девојка на ред ќе го пропушти возот.Можи треба да се помириме со тоа дека на секого не му е пишано да е родител , а можи и не . Пак ќе речам , не е абсурден предлогот , девојката си сака чедо, плод од неа и ако никогаш не бара ништо повеќе од тој маж, се вари до негде барањето.
Додуша денес има фертилни клиники , си плаќаш за ова услуга , така сите мирно спијат....

за секој проблем постои решение ! и ти убаво го кажа ..ама тоа решение може да е со одреден временски период и повторно да се соочиме со тој проблем...
Во западот има клиники или банки за сперма каде што може да се зачне една особа..а и точно е дека на секој не му се судено да биде ролдител

[MkD]Scout напиша:
се надевам постов не влече некои љубовни разочарувања...:oftopic:
како и да е..до прошлата година и јас бев убеден дека и не постои...

не ме за*бавај! Себично ке биде од моја страна доколку несакам да имам незаконско дете кое ке расте без татко само затоа што на некоја жена и дошло време??
Па што на мајка и праела 50 години да неможе да си основа брачна заедница ако толку сакала дете??!? Или барем да пробала да се заљубела..
а не како примерот на ДОЛФИН! имаше неколку такви ситуации у моево пошироко друштво!!!

извини се изиритирав од твојот пост! посебно ме изиритира болдираното!

Nema potreba da se izvinuvass. istoto sme go mislele. Toa boldiranoto besse kazzano So IRONIJA.

ragazza напиша:

Помислив и на тоа и ми држи место муабетот доколку го практикуваат секаде, но ако веќе неможам да посвојам, парталите по мене и на клиника како што кажа ... има многу почовечки начини, кога сакаме да сме луѓе, нормално.:toe:

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vidi so barala :vozbud: NIKADDDDDDDDDDDDDDD JA NE SU BANKA :pos2::vozbud: IMA LI I TOA CUDO ???????????

^
АНАНАСААНААААА
Од лауреат МaAaАaАaАлович.

MaНАНАнанааааааааа!
манаманаааа!
Амор басанананаАМананАхајт ,
АаАаААаАаА,
АјтоманалиА,
АаАаАаАаАаА,
МархтНарааманаа,
УауауаМатабанааа,
Амахојтхојт,аманааа,
А Маро танамахараната.

а од секс маро мори, абер да се нема.:back:
АААААААААААААААААААААААААААААААА!!!

Едит:tapp::drk::tv::uvo::salut::nesum::back::nenene::duel::sekss::pipi:

Направи ми сина,
под светлима казина.​

најверојатно ке и напраам незнам why not? само да не треба да плакам алиментација

Што правите?
Ова реална ситуација е? или хипотетички зборуваш ако било ова ќе било она пошто во денешниве услови какви што има во државава оваков предлог да падне од страна на жена е чиста глупост или таа жена се зеза со типот или не размислила убаво и најверојатно е недоквакана т.е недозреана да сфати дека најтешко на светот е да бидеш самохрана мајка и на сопствен грб да осетиш како е да одгледуваш сам дете, абе двајца кога се па тешко е а не па сам, ова дефинитивно не ми делува за реална ситуација, а и да е реална особата која го предложила ова мора да е премногу незрела, или милионерка :smir: па други да и го чуваат детето што пак не е веројатност пошто тие таквите обично си гледаат прво да се забављаат они а не да раѓаат деца од некоја будала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom