eBay (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата corpz
  • Време на започнување Време на започнување
decki dajte nekolku linka za patiki ili orginal so free shiping ili dobri repliki na poznative marki patiki!!vi blagodaram odnapred!

Со измените во Законот за ДДВ предвидено е и ослободување од ДДВ при увоз на мали пратки од странство со вредност до 22 евра.

Go namalija od 45 na 22?

Aj airlija

Да ве прашам вака .. од ebay сакам да порачам еден телефон ама нема за во македонија транспорт само за америка испорачува и сега дали може да му речам да го прати во америка да му дадам адреса на едни пријатели а тие да ми го пратат мене по еден човек сега ќе си иде тој во македонија ? го прашав на продавачот ми рече праќам само на тие со верификуван пејпал .

Да ве прашам вака .. од ebay сакам да порачам еден телефон ама нема за во македонија транспорт само за америка испорачува и сега дали може да му речам да го прати во америка да му дадам адреса на едни пријатели а тие да ми го пратат мене по еден човек сега ќе си иде тој во македонија ? го прашав на продавачот ми рече праќам само на тие со верификуван пејпал .
А да го прашаш продавачот да ти израчуна транспорт и направи offer за МК?

А да го прашаш продавачот да ти израчуна транспорт и направи offer за МК?
Не ми е добро така.. пошто ќе ме фати 40$ транспорт , плус ддв едно друго ќе ме фати повеќе отколку да го купам од овде ..вака најдов 80$ плус 5 $ транспорт за америка и пријателов ќе идат за 10 дена во мкд така да ќе ме фати 85$ . иначе дупло ќе ме фати со транспорт до мкд ддв царина .

Не ми е добро така.. пошто ќе ме фати 40$ транспорт , плус ддв едно друго ќе ме фати повеќе отколку да го купам од овде ..вака најдов 80$ плус 5 $ транспорт за америка и пријателов ќе идат за 10 дена во мкд така да ќе ме фати 85$ . иначе дупло ќе ме фати со транспорт до мкд ддв царина .
Можеш да ја смениш адресата каде да ја прати нарачката. Има едно копче под адресата change и ја менуваш како сакаш.

tgoce не постои како корисник на ибеј. Ибеј е црно а буквите плави кои се со линкови :cautious: Има мутено нешто.
Постои, до сега имам порачувано многу пати од него и бара 20% провизија за него.

Ај побарај го на ибеј како корисник. Ќе видиш дека не постои.
Незнам тогаш како ги порачува, само знам дека сите порачки освен една ми имаат стигнато, а имам направено над 30.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom