eBay (официјална тема)

Член од
27 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
0
decki dajte nekolku linka za patiki ili orginal so free shiping ili dobri repliki na poznative marki patiki!!vi blagodaram odnapred!

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
Со измените во Законот за ДДВ предвидено е и ослободување од ДДВ при увоз на мали пратки од странство со вредност до 22 евра.

Go namalija od 45 na 22?

Aj airlija

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Да ве прашам вака .. од ebay сакам да порачам еден телефон ама нема за во македонија транспорт само за америка испорачува и сега дали може да му речам да го прати во америка да му дадам адреса на едни пријатели а тие да ми го пратат мене по еден човек сега ќе си иде тој во македонија ? го прашав на продавачот ми рече праќам само на тие со верификуван пејпал .

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Да ве прашам вака .. од ebay сакам да порачам еден телефон ама нема за во македонија транспорт само за америка испорачува и сега дали може да му речам да го прати во америка да му дадам адреса на едни пријатели а тие да ми го пратат мене по еден човек сега ќе си иде тој во македонија ? го прашав на продавачот ми рече праќам само на тие со верификуван пејпал .
А да го прашаш продавачот да ти израчуна транспорт и направи offer за МК?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
А да го прашаш продавачот да ти израчуна транспорт и направи offer за МК?
Не ми е добро така.. пошто ќе ме фати 40$ транспорт , плус ддв едно друго ќе ме фати повеќе отколку да го купам од овде ..вака најдов 80$ плус 5 $ транспорт за америка и пријателов ќе идат за 10 дена во мкд така да ќе ме фати 85$ . иначе дупло ќе ме фати со транспорт до мкд ддв царина .

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Не ми е добро така.. пошто ќе ме фати 40$ транспорт , плус ддв едно друго ќе ме фати повеќе отколку да го купам од овде ..вака најдов 80$ плус 5 $ транспорт за америка и пријателов ќе идат за 10 дена во мкд така да ќе ме фати 85$ . иначе дупло ќе ме фати со транспорт до мкд ддв царина .
Можеш да ја смениш адресата каде да ја прати нарачката. Има едно копче под адресата change и ја менуваш како сакаш.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
tgoce не постои како корисник на ибеј. Ибеј е црно а буквите плави кои се со линкови :cautious: Има мутено нешто.
Постои, до сега имам порачувано многу пати од него и бара 20% провизија за него.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ај побарај го на ибеј како корисник. Ќе видиш дека не постои.
Незнам тогаш како ги порачува, само знам дека сите порачки освен една ми имаат стигнато, а имам направено над 30.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Незнам тогаш како ги порачува, само знам дека сите порачки освен една ми имаат стигнато, а имам направено над 30.
Ти ги праќал како принсрин потврдите за нарачка?

Kajgana Shop

На врв Bottom