E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има ли денес нешто? Нели треба да трае до 9ти Јуни, а на GameTrailers во распоредот имаат само 6 и 7 Јуни.

Некој друг распоред или нешто?

Дефинитивно ГТ5 е оверрејтед у мое мислење иако брат ми вика дека е за него одлична игра =) Сепак одлична може да е, али е претставена ко боље од вистиска кола да возиш (оверрејтед).
Него Мац за горниот пост да те поправам, Нинтендо 64 е далеку од катастрофа, тоа ти беше една од 10 најдобри конзоли некад што излегле и беше една од најдобрите на Нинтендо. Алоо Марио 64 ако ја имаш играно ќе знаеш што беше конзолата и какви игри имаше, иако мене најбоље ми беше СНЕС од Нинтендо тоа едноставно е нивниот врв! =)

Имаше легендарни игри како Goldeneye, Zelda: Ocarina of Time и Mario 64, ама беше ненормално ограничена заради големината на картриџите. И дефинитивно ја изгуби битката со Playstation 1, иако беше помоќна. Тоа ми беше поентата уствари :)

zavvi го стаде нинтендо у по цена од 399 ФУНТИ. Сега е тргнато го нема, највероватно ги издадоа за цената. Ако е таа цената ТИЕ СЕ БУДАЛИ и нема никој да им го купи
--- надополнето: Jun 8, 2011 12:59 PM ---
Имаше легендарни игри како Goldeneye, Zelda: Ocarina of Time и Mario 64, ама беше ненормално ограничена заради големината на картриџите. И дефинитивно ја изгуби битката со Playstation 1, иако беше помоќна. Тоа ми беше поентата уствари :)

Нинтендо и Сони работеле заедно на ПС1 но се разделиле бидејќи Сони викал да биде со ЦД а нинтендо не сакале. Сони се одлелил ги зел правата и така почнаа со ПС1.
--- надополнето: Jun 8, 2011 1:01 PM ---
Него што користи новово нинтендо Блу реј? Дуал леер што?

Ќе има ли денес нешто? Нели треба да трае до 9ти Јуни, а на GameTrailers во распоредот имаат само 6 и 7 Јуни.

Некој друг распоред или нешто?

Денес?

Ова е од Youtube каналот на E3.. веројатно веќе нема да има пренос во живо, ама "саемот" е сеуште отворен за луѓе да може да шетаат по штандови и да гледаат/играат игри.

Spider-Man: Edge of Time | 11:00am
Dead Island | 11:20am
Gears of War 3 (Horde Mode) | 11:40am
Rage | Noon
Prey 2 | 12:20pm
The Elder Scrolls V: Skyrim | 12:40pm
Saints Row III | 1:00pm
Lord of the Rings: War in the North | 1:30pm
Ninja Gaiden III | 2:00pm
The Darkness II | 3:00pm
Street Fighter X Tekken | 3:20pm
Resident Evil: Operation Raccoon City | 3:40pm
Super Secret Sequel #1 | 4:00pm
Super Secret Sequel #2 | 4:20pm
Super Secret Sequel #3 | 4:40pm
WWE 12 | 5:20pm
Super Secret Sequel #4 | 5:40pm
Prototype 2 | 6:00pm
BioShock Infinite | 6:30pm

Знаеш за времето, додај по 9 саати.

Па не дека направиле глупост некоја , пошо Пс1 беше прва популарна конзола на цд бидејки Сега Сатурн не успеа како прва да ги натера луѓето да го сменат НЕСот =)

Дај ставете анкета ајде да одбереме кој беше најдобар на ова Е3

Нинтендо беа најдобри, ова со контролерот ме остави без зборови. Алал им вера, секогаш ме изненадуваат пријатно за разлика од конкуренцијата која се однесува како да е 95 година.

Ubisoft најави нова игра. Наводно само за WiiU.
Killer Freaks from outer space.

Баш ќе биде интересно пукањето да биди вакво, без мета (crosshair) и без HUD. Ќе намериш отприлика и ќе пукаш, а во позадина ќе има некој систем на авто мерење + случаен фактор, па некогаш ќе погодуваш некогаш не. Пореално отколку со crosshair.

МОЖЕ ли некој да ми даде линк од таа мисија Mind The Gap од модерн ворфер 3?Ја како што знам само две покажаа : Hunter Killer(подморницата),и Black Tuesday (dual scope емката).Барам никако да го најдам тој дел во лондон со мисијава Mind The Gap..Помош некој?

Еве го Хитмен. Обичен филмски трејлер.
Има и малце гејмплеј на игн, Conviction 2.

hitmanabsolution.jpg

Сепак, очекувам Hitman да си остане таква каква што ја знаеме. Мислам дека Square Enix знаат колкава грешка направија Ubisoft со Conviction, и дека ако и они го направат истото - не е на арно.

Треилерот се фокусира на акција, они викаат дека играта е фокусирана на акција, можеш да гледаш низ ѕидови, можеш да читаш мисли, има ковер систем што е карактеристичен за шутер игра, играта е веќе уништена. Хитмен беше интересно што можеш да ги убиеш тие што треба без никој да знае и дека си таму. И секогаш иде типичното ја направивме за да задоволиме поширока публика и истовреме да ги задоволиме старите фанови. Булшит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom