Е ова се таленти, а не М2!

• Креатор на темата Креатор на темата noodle ®
  • Време на започнување Време на започнување

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Заебете вие и Вучич и М2...

-Победникот на британско талент шоу:

Paul Potts

-Учесничка од истото:

Connie Talbot

Уживајте!!!:smir:

Е Ова Е Тоа Вистинското !!! :)

Не дека и таму нема како нашиве, ама ова е веќе избор меѓу најдобрите, т.е тесен круг е веќе при крај.
Иначе девојчево секоја чест, ваков глас на 6 години е вистински талент, ја расплака типката од жири. :)

Има таленти ама исто така они се повеке жители од нас и нормално дека ке се подобри

Браво и за двајцата, посебно за девојчево. На шест години и вака да пееш е стварно нешто невероватно.

БРАВО!!! И за малото посебно(леле како пее-несвест) и за Паул. Прексрасно навистина!

Еден од финалистите на Америкас гот талент

[MEDIA]http://youtube.com/watch?v=clrJkAguQTU[/MEDIA]

:D

Девојчето е многу интересно и баш е цакано да ја гледаш како пее. Но јас очекував дека ќе отпее нешто многу потешко и дека ќе фаќа некој повисоки октави итн.
За 6-те години што ги имаа пее супер но не е ништо посебно, имам видено и подобро.

Ja oтпеа Несун Дорма момакот мнооогу добро. Ме наежи.

Сега, ако го гледавте Пол Потс, време е да видите како тоа го прави мајсторот, бог да го прости...ЈуТуб срч - Pavarotti, Nessun Dorma.... Ако налетате на верзијата од трите тенори, уште подобро.

Заебете вие и Вучич и М2...

-Победникот на британско талент шоу:

Paul Potts

-Учесничка од истото:

Connie Talbot

Уживајте!!!:smir:
OMG!!! Leleee poubavo nesto od ona sto go ispea Potts nemam cueno.. Kakov glas... se naeziv dodeka go slusav!
A devojceto.... no comment.. videoto zbori samo za sebe!

Немам зборови бе луѓе, ова не го може секој. Ова се феномени. Останав со зината уста кога го гледав ова.

Боже мили, како пејат и двајцата. Секоја им чест! Инаку мора да ја слушнете малата како ја пее I will always love you od whitney Houston.
И двајцата сега имаат издадено албуми, иако мислам дека девојчето само препева некои песни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom