Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ќе ја дават на собраниски Франција ?

Член од
10 јуни 2012
Мислења
82
Поени од реакции
57
Final EURO 2012

Според мене, мислам дека овие две репрезентации ќе играат финале, пошто мислам дека Португалија слободно ќе мине кај Чешка, а Германија кај Грција, па во полуфинале Португалија да ја мине Шпанија, а Германија мислам дека ќе игра со Италија и дека нема да име бог знае какво изненадување, па во финале би играле Португалија и Германија, мислам ова е само моја прогноза, па сега не сум сигурен баш како ќе излезе, ама се надевам дека сум во право.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Англија - Италија (y)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Се местат полуфиналиња кои веќе беа мечеви од групи ако ги добијат фаворитите мечевиве иако Англија-Италија е тешко да се каже дека Италијаните се фаворити сепак:

Германија-Португалија
Италија-Шпанија

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
само нека отпаднат италијанциве жива досада се со ирска катанао играат Бог да чува...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
само нека отпаднат италијанциве жива досада се со ирска катанао играат Бог да чува...
Знаеш ли што е катанаџо или онака италија-катанаџо-пица муабети...?

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Баш ми е криво за Хрватите и Украинците што не влегоа. Ептен машки се бореа заслужија 100% ама тоа е тоа кога не те служи среќа.
А на слепецот позади гол доживотна забрана да суди , ебате петтиот судија за кур ли седи позади гол! Чист гол им поништија, не дека ќе сменеше да оди напред Украина ама сепак ептен нефер и педерски испадна

G

grande-juve

Гостин
Четврток - Чешка - Португалија
Петок - Германија - Грција
Сабота - Шпанија - Франција
Недела - Италија - Англија

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Rio Ferdinand on Twitter :

"Uefa are you for real??? £80,000 fine for Bendtner for underwear advertising....all of the racism fines together don't even add up to that?! Uefa are not serious...Platini was a great player but him & his colleagues alienate themselves with exactly this type of rubbish
Еве денес за расизам помала казна и ај сеа ...
Овој Платини изглеа некоја школа на Хари е

CROATIA have been hit with a £64,500 fine after their fans were found guilty of racially abusing Italy striker Mario Balotelli

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хрватска ја стегнаа а Полска не сноси никаква одговорност што ги млатеа Русите !

Инаку за следното ЕП што се проширува за плус осум тима дел изјава на Платини иако се знае од поодамна
http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=94AF85D8F19A8E4593A9F0BBB4CE3EA0

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Извинете, не гледам фудбал јас и не знам шо се случва во светот на фудбалот. Гледав еден фудбалски натпревар и нешто не ми беше јасно. За што служат судиите до голот ? Фала однапред, срцки сте.

S

Stivie G

Гостин
Сега откако заврши групната фаза се бришат ли жолтите картони?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Извинете, не гледам фудбал јас и не знам шо се случва во светот на фудбалот. Гледав еден фудбалски натпревар и нешто не ми беше јасно. За што служат судиите до голот ? Фала однапред, срцки сте.
Јас стварно не знам зошто е тој тука ко нема ни знаме ни ништо за сигнализација. Ок освен микрофонот.
Сега откако заврши групната фаза се бришат ли жолтите картони?
Не, на пример Мексес јаде жолт денес и нема да игра против Шпанија.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
"Нашите ривали ќе треба да проплукаат крв, ако сакаат да не победат", вели селекторот на Грција Фернандо Сантош, алудирајќи на беспоштедната борба која следи во четвртфиналниот дуел со Германија :facepalm:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Ми мириса на финале Португалија - Германија ..

Kajgana Shop

На врв Bottom