За четвртиот гостин незнам бидејќи само овие тројца ги гледав не го фатив кој е 4тиот...ама по аналогија и тој би требало да е титов пионир..
Е сега најважно е ако да речеме од утре официјално имаме вето од циганите на југ,тогаш подобро за нас во финансиска смисла...ама полошо е тоа што ќе им се отвори устата на СДС-овците(ќе им рипне рејтингот за 1%...значи се на се 5%) и ќе му го исперат пак мозокот на народот...
И не се секирајте белќи Турција ќе стави вето на останатите...ај наздравје нека ни е...
4-tiot e
Erol Rizaov (etnicki turcin) od erata na SDS,sega urednik na
Utrinski vesnik a porano vo Nova Makedonija bese glaven.
Sega ja turka ideologijata na ANDOV deka nie sme slavo-makedonci i ne treba da forsirame vrska so antickata istorija.
Za mene pomegju nego i Geropoulos nema razlika. Isti posran novinarski kov.
Kim Mehmeti smesno, naednas mnogu sila dobija albanskive "intelektualci" pa mnogu shovinisticki demagogii u stilot Makedonija nema da postoi dokolku ne se poshiptari.
Fala..produzi dalje.
Chashule spored mene bese celo vreme opstruiran i ne mu davaa da se doiskaze, a koga kje zemese zbor mu se ufrlaa ko prostaci na ulica bez nikakov respect.
Na nekolku pati solidno im go spusti, megjutoa
ulogata na Mehmeti bese da ne mu dozvoli na Chashule da kaze zbor, voditelov supak samo se ubacuvashe od vreme na vreme da gi potseti Gerovski,Mehmeti i Rizaov sto da kazat od toa shto se dogovorile prethodno kako da nastapat. hehe
Gerovski kje ja prezel odgovornosta da ne mu dozvoli na Gruevski da ja unisti idninata na idnite generacii.....:kesa:
Kade be kopilinja nizaedni...kade...