Eве ги предавниците, се јавија!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
За четвртиот гостин незнам бидејќи само овие тројца ги гледав не го фатив кој е 4тиот...ама по аналогија и тој би требало да е титов пионир..

Е сега најважно е ако да речеме од утре официјално имаме вето од циганите на југ,тогаш подобро за нас во финансиска смисла...ама полошо е тоа што ќе им се отвори устата на СДС-овците(ќе им рипне рејтингот за 1%...значи се на се 5%) и ќе му го исперат пак мозокот на народот...

И не се секирајте белќи Турција ќе стави вето на останатите...ај наздравје нека ни е...
4-tiot e Erol Rizaov (etnicki turcin) od erata na SDS,sega urednik na Utrinski vesnik a porano vo Nova Makedonija bese glaven.
Sega ja turka ideologijata na ANDOV deka nie sme slavo-makedonci i ne treba da forsirame vrska so antickata istorija.

Za mene pomegju nego i Geropoulos nema razlika. Isti posran novinarski kov.

Kim Mehmeti :) smesno, naednas mnogu sila dobija albanskive "intelektualci" pa mnogu shovinisticki demagogii u stilot Makedonija nema da postoi dokolku ne se poshiptari.
Fala..produzi dalje.

Chashule spored mene bese celo vreme opstruiran i ne mu davaa da se doiskaze, a koga kje zemese zbor mu se ufrlaa ko prostaci na ulica bez nikakov respect.
Na nekolku pati solidno im go spusti, megjutoa ulogata na Mehmeti bese da ne mu dozvoli na Chashule da kaze zbor, voditelov supak samo se ubacuvashe od vreme na vreme da gi potseti Gerovski,Mehmeti i Rizaov sto da kazat od toa shto se dogovorile prethodno kako da nastapat. hehe

Gerovski kje ja prezel odgovornosta da ne mu dozvoli na Gruevski da ja unisti idninata na idnite generacii.....:kesa:

Kade be kopilinja nizaedni...kade...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Gerovski kje ja prezel odgovornosta da ne mu dozvoli na Gruevski da ja unisti idninata na idnite generacii.....:kesa:

Kade be kopilinja nizaedni...kade...
Кој е бе он да зима било каква одговорност? Тој не може одговорност за да си ги заврзе врвките да превземе...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
.Кој е бе он да зима било каква одговорност? Тој не може одговорност за да си ги заврзе врвките да превземе...
.
Добро де човекот сака да кажува вицеви, не се нервирај за секоја будала.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Турција најави вето ама не верувам дека ќе биде нешто од тоа.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Прво да го најадеме и напиеме до посерување, после го носиме во клинички да му ги сошијат устата и задниот отвор, па да чекаме кое прво ќе му пукне.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
U ovie nenormalni vreminja se e nezdravo, moze i toa da se sluci

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
U ovie nenormalni vreminja se e nezdravo, moze i toa da se sluci
Мене тоа ми звучи како : Гладна кокошка просо сонува, ама ај нека ви биде...Инаку т.н. олеснувачи кои не убедуваат дека нема да не боли ако се договориме со грците деновиве велеа: еве и Хрватска имаше проблем со Словенија, кој со добра волја го реши...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dogovoreno e. Dzabe diskutirate. Mesto na ulica, tuka kenjate koj e popatriotski forumdzija.

Promena ke ima, zatoa sto narodot nas samo tri dena go drzi, a pominaa tri dena.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Абе он е платен да ги јаде тие ла**а макар и по цена децата да си ги прекрсти...

Арно рече Латас бар 50% од медиумите да беа провладини многу подруго ќе беше....според мене тоа подруго ќе значеше поголема национална свест.

Видете колку е просто....за да тресеш глупости од типот ајде да влеземе во НАТО оти ќе ни избега возот баталете го името,треба или добро да си кеширан или добро да си кеширан...значи друго нема(бидејќи ретардираните незнаат да зборуваат пред јавност)...а нормално и сами видовме кои се поддржувачите...

п.с давам предлог да се отвори тема каде што ќе се запишуваат сите досегашни лица од власта и опозицијата и политичкиот и новинарскиот свет кој досега дадоа предлог за менување на името...

п.п.с Се надевам дека после таа објавена листа ќе се затворат многу муцки...значи corpus delict!

:toe:

Член од
10 март 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
п.с давам предлог да се отвори тема каде што ќе се запишуваат сите досегашни лица од власта и опозицијата и политичкиот и новинарскиот свет кој досега дадоа предлог за менување на името...

п.п.с Се надевам дека после таа објавена листа ќе се затворат многу муцки...значи corpus delict!

:toe:

Јас веќе дадов таков предлог. Треба да отвориме тема за тоа. Само мора да се посочи линк до изјавата на дотичниот предавник, за да се докажи дека изјавил такво нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom