Eве ги предавниците, се јавија!

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Без разлика која влада ќе биде актуелна, 90% од медиумите се СДСМ. Соодветно, во зависност од тоа дали СДСМ се во влада или во опозиција, секогаш ќе имаш 90% провладини или контравладини медиуми.
а така да си ми жив и здрав

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Предавници сте вие што нејќете во НАТО да влеземе за после Македонија да остане без држава па ни име нема да ни значи ништо.
Garfield, еве ти уште еден за (траен) бан.:salut:

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Ај само не ме убедувај за Латас, жити се...Да, подруго ќе биде ако 50% медиуми се провладини, ќе го почнеме своето враќање кон едноумието, од кое барем декларативно сите се згрозуваме...

Што латас бе пати си запнал, латас ова латас она, ти смета оти си кажува чоеко како што е????
Ако ти смета гледај други програми како на пример ПИНК, НОВА вие комуњарите се палите на срби

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Garfield, еве ти уште еден за (траен) бан.:salut:
Абе вие сте дојдени во моја земја а не сум дојден јас. кој ви ја формира партијата? Љубчо? да да што е тој сега? Бугараш? епа што сакате повеќе. Тоа е доказ дека и вие како и он на времето вееше македонски знамиња но сето тоа било лицемерно и дволично. па така и вие што се правите патриоти во ставрност тоа не сте.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Предавници сте вие што нејќете во НАТО да влеземе за после Македонија да остане без држава па ни име нема да ни значи ништо.
А да идеш да си легнеш?

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Што им е на луѓево? Дали се нормални!?

Ние треба да влеземе во нато, во секој случај! И тоа не ради безбедност и такви срања, зашто треба да ја знаеме онаа старата ,,дека никој нема да не брани ако ние не сме способни,, туку треба да влеземе од економски аспект. Нато нам не ни гарантира многу нешта туку ќе им гарантира на нивните фирми кои би влегле овде, т.е. ќе си го штитат капиталот. А тоа нам и ни е потребно. зашто кај нас треба да влезат странски фирми.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А да идеш да си легнеш?
Има време до вечер, само што станав :smir:

не озбилно може да ми сменат име, може вероисповед да се смени, но крвта и гените не се менуваат. А ова парче земја што сега ни остана без НАТО нема да го сочуваме затоа што овде на балканот се гледа од авион дека тешко да има мир кога постои косовскиот проблем и алчноста на албанците за голема албанија. така да не гледам проблем тоа да ни се смени сегашното име во обединетите нации кое беше Бивша југословенска Република Македонија - БЈРМ во Репупблика македонија (Скопје). Значи ние го мењаме тоа име и со тоа добиваме НАТО и ЕУ. И верувајте дека после ова Грците повеќе нема да можат да писнат. А нашите тогаш во стразбур ќе можат да си ги бараат правата од имотите со своите тапии.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Абе вие сте дојдени во моја земја а не сум дојден јас. кој ви ја формира партијата? Љубчо? да да што е тој сега? Бугараш? епа што сакате повеќе. Тоа е доказ дека и вие како и он на времето вееше македонски знамиња но сето тоа било лицемерно и дволично. па така и вие што се правите патриоти во ставрност тоа не сте.
Aj бе не јади криви крастајци. Нит сум член нит сум бил, а (најверојатно) нема ни да бидам на ниедна партија. Е*ате тикварот, ја сум дошол на негова земја. Ако ова е твоја земја, тогаш брани ја, а не со вакви изјави да ја предаваш.
Негова земја бе, еј, а се откажува од нејзиното име :tapp:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Aко недај боже се направи некоја промена која ја поддржува, не е свесен дека тогаш ќе нема никакво право на симболот кој го ставил на аватарот и дека засекогаш ќе им се отстапи на Грците и ќе се збогува со него, како и со сите други обележја на идентитетот. Самата промена ги носи тие последици, само не е свесен.

ZOTE, со Аriel те испраа или со Bonux? Ленорче ти ставија? :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Aко недај боже се направи некоја промена која ја поддржува, не е свесен дека тогаш ќе нема никакво право на симболот кој го ставил на аватарот и дека засекогаш ќе им се отстапи на Грците и ќе се збогува со него, како и со сите други обележја на идентитетот. Самата промена ги носи тие последици, само не е свесен.

ZOTE, со Аriel те испраа или со Bonux? Ленорче ти ставија? :)

Абе вие не сте свесни дека Александар Македоснки бил од словенско потекло, и дека античките македонци биле словени, значи немало преселба на словените. македонија е центарот на словенството и од нејзе се потекнува. како ќе ми го земат симболот кога грците не се словени? Еден ден и таа вистина ќе излезе на виделина и се што грција денес го има како историја и наследтсво ќе биде наше. И затоа името не решава се туку потеклото. А ние сме словени по потекло првите жители на европа, така да населдството е наше :wink:

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Што латас бе пати си запнал, латас ова латас она, ти смета оти си кажува чоеко како што е????
Ако ти смета гледај други програми како на пример ПИНК, НОВА вие комуњарите се палите на срби
So svoj kamen po glava. :tapp:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Александар Македонски..словен...е овој е од групата на Божо..??!

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
da ne preteruvate malku pa ako nedajboze dojde do promena na naseto ime toa ke mora da bide so konzenzus od site partii a ne samo od pretsedatelot ili premierot a spored se potpis bi stavil tokmu gruevski bidejki kaj nego se ingerenciite za se pretsedatelot e samo posmatrac i eventualno podrzuvac

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Kajgana Shop

На врв Bottom