Духови, сеништа (сенки)...

• Креатор на темата Креатор на темата PANKERKA
  • Време на започнување Време на започнување
Јас шо искусив пред некоја година, срцето ме фати!
Беше околу 3 часот после полниќ и јас си седев у мојта соба пред компјутерот и читав нешто. Вратата ми беше затворена од собата и одеднаш слушнав чекори од другата страна од вратата, односно во ходникот. Беа точно 3 чекори како што се сеќавам и беа брзи и мали. Искрено, го осетив и правецот по кој чекорите беа упатени, идеа накај мојата соба. :place: Е сега, имав можност да ги слушнам чекорите бидејќи подот знае да закрцка додека одаш. Но, интересното е шо ако беа татко ми или мајка ми (спалната соба ни е на исти спрат) ќе знаев дека се нивни бидејќи им го знам стило на одење, а и би слушнала повеќе од само три чекори искрено хахах
Но, чекорите кои ги слушнав таа вечер беа нешто сосема друго :unsure: и мислам у тој момент некој врела вода истури врз мене. Одма скокав у кревет!
Тоа беше прв и последен пат. Не сум слушнала ништо до сега после таа случка и подобро! :ROFLMAO:

Јас шо искусив пред некоја година, срцето ме фати!
Беше околу 3 часот после полниќ и јас си седев у мојта соба пред компјутерот и читав нешто. Вратата ми беше затворена од собата и одеднаш слушнав чекори од другата страна од вратата, односно во ходникот. Беа точно 3 чекори како што се сеќавам и беа брзи и мали. Искрено, го осетив и правецот по кој чекорите беа упатени, идеа накај мојата соба. :place: Е сега, имав можност да ги слушнам чекорите бидејќи подот знае да закрцка додека одаш. Но, интересното е шо ако беа татко ми или мајка ми (спалната соба ни е на исти спрат) ќе знаев дека се нивни бидејќи им го знам стило на одење, а и би слушнала повеќе од само три чекори искрено хахах
Но, чекорите кои ги слушнав таа вечер беа нешто сосема друго :unsure: и мислам у тој момент некој врела вода истури врз мене. Одма скокав у кревет!
Тоа беше прв и последен пат. Не сум слушнала ништо до сега после таа случка и подобро! :ROFLMAO:

И не излезе да видиш што имало во ходникот? :D

Луѓето се плашат од непознатото, природно е да се плашат. Ако сакаш малку внимание да ти се посвети, измисли некоја „прича, базирана на истинит факти, шо ми се има мене десено“ т.е. мижи Митро тулумби паѓат приказна дека во подрум ви живее антихристот, т.е. ви брмчи фрижидерот за длабоко замрзнување.
Ама Вие немате фрижидер за длабоко замрзнување, ниту пак подрум.... :eek:

DUN DUN DUUUUUN
* dramatic music

а што ме натера мене да влезам у овој подфорум се чудам ... најстрашна ми беше таа со шеширот ..

не верувам во духови никад
Предлог секоја вечер од понеделник до петок на Foxlife 03:40 паранормални искуства со познатите доста работи ќе ви се разјаснат околу оваа тематика :)

Вчера вечер ми се случи страшно нешто , беше околу 1 часот полноќ го исклучив лаптопот а телевизорот остана да работи се свртев на стомак и легнав и немаше 2 минути осетив како од кај половина грб па нагоре како нешто ладно да ми е а во собата беше топло и незнам се свртев наеднаш со главата наназад и за дел од секундата како некоја сенка да помина низ собата , неможе тоа со зборови да се опише како се се случи а не бев ни заспан нити уморен ....стварно незнам што можеше тоа да е ај ако има некој повише информации нека каже....

Денес, поточно вчера по полноќ, Џејмс од Северна Каролина сними EKV(Electronic voice phenomenon). Во малото градче Хикори, поточно во периферијата, во една од куќите. Ајде јунаци. :D

Последно уредено:
du.jpg
[DOUBLEPOST=1393084408][/DOUBLEPOST]Безбедносните камери во британски паб снимиле дух највероватно станува збор задухот на Џејмс Стенли кој во 1251 последните моменти од животот ги поминал во овој паб. Го има ова и на јутуб но не ми се отвара.

Последно уредено:
Пред некое време во с. Брњарци мислам дека човек се враќал навечер накај дома и наеднаш пред него се појавиле цела топла духови. Во тој момент колата му се изгаснала и нејкела да запали, а духовите пред неговата кола заиграле оро. По неколку минути гледање човекот земал да запали цигара и од светлината што се создала од пламенот на упаљачот ги снемало духовите. Потоа колата запалила и си се вратил човеков дома.

Пред некое време во с. Брњарци мислам дека човек се враќал навечер накај дома и наеднаш пред него се појавиле цела топла духови. Во тој момент колата му се изгаснала и нејкела да запали, а духовите пред неговата кола заиграле оро. По неколку минути гледање човекот земал да запали цигара и од светлината што се создала од пламенот на упаљачот ги снемало духовите. Потоа колата запалила и си се вратил човеков дома.
А кај бил пред тоа човекот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom