^182^
The New Girl
- Член од
- 12 јануари 2008
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 25
Јас шо искусив пред некоја година, срцето ме фати!
Беше околу 3 часот после полниќ и јас си седев у мојта соба пред компјутерот и читав нешто. Вратата ми беше затворена од собата и одеднаш слушнав чекори од другата страна од вратата, односно во ходникот. Беа точно 3 чекори како што се сеќавам и беа брзи и мали. Искрено, го осетив и правецот по кој чекорите беа упатени, идеа накај мојата соба.
Е сега, имав можност да ги слушнам чекорите бидејќи подот знае да закрцка додека одаш. Но, интересното е шо ако беа татко ми или мајка ми (спалната соба ни е на исти спрат) ќе знаев дека се нивни бидејќи им го знам стило на одење, а и би слушнала повеќе од само три чекори искрено хахах
Но, чекорите кои ги слушнав таа вечер беа нешто сосема друго
и мислам у тој момент некој врела вода истури врз мене. Одма скокав у кревет!
Тоа беше прв и последен пат. Не сум слушнала ништо до сега после таа случка и подобро!
Беше околу 3 часот после полниќ и јас си седев у мојта соба пред компјутерот и читав нешто. Вратата ми беше затворена од собата и одеднаш слушнав чекори од другата страна од вратата, односно во ходникот. Беа точно 3 чекори како што се сеќавам и беа брзи и мали. Искрено, го осетив и правецот по кој чекорите беа упатени, идеа накај мојата соба.

Но, чекорите кои ги слушнав таа вечер беа нешто сосема друго

Тоа беше прв и последен пат. Не сум слушнала ништо до сега после таа случка и подобро!