Не знаев ништо од наведеното бе, онака дур се фалиме само, стварно се чудам како го погодиле крајот.@Божино ја претера со Кајзер Созе![]()
Криво ти е оти ја и @Hurin сме попаметни од тебе ?Не знаев ништо од наведеното бе, онака дур се фалиме само, стварно се чудам како го погодиле крајот.Мада мене и без крајот ќе ми беше топ филмот, затоа ваљда не очекував и не „барав“ некој мајндфак и не размислував многу, си уживав во вожњата.
A Кајзер Созе стварно го погодуваат луѓе што го немаат гледано филмот досега, а го имаат Scary Movie, таму во пародија е прикажан.![]()
Knock knockI'm lowering your sense of humor to 60%...
We're never gonna get laid.Knock knock
Не зборувај така, ќе не осомничат за грабежот на ВалијантWe're never gonna get laid.![]()
Ваљда ти си од тој што го нејќат тој жанр. Meh не е реакција на вистински sci-fi фан па колку сака нека е критички настроен, после ваков филм.I rate this movie "meh".
Сосема океј филмче, на кој би се палеле луѓето што си се палат на вакви филмови. Никако не е нешто ултра, т.е не е од оние филмови кои би ги сакале и луѓе кои нејќат филмови од таков жанр, што го прави едвај натпросечен.
Искрено не знам од каде толкав контраст на впечатоци во глумата на Џесика и на Хетавеј. Мене ми беа поблиску во delivery него ли кај тебе, и двете ме воодушевија со глумата. Мислам дека ти некој биф си имаш со Ането so your judgement is clouded and therefore irrelevantГлумата, очекувана и пријатно изненаден од Џесика. Метју очеквуав дека ќе биде на ниво затоа што навистина е класа глумец и апсолутно беше на ниво. Омилена сцена ми беше со син му коа во рок од 5 минути му го виде целиот живот, навистина беше тажна сцената, а глумата на Метју уште појака, ама си бушеше он низ целиот филм.
Ан Хетавеј. хејт. хејт. хејт. Искрено беше црна точка у филмов, ај шо на моменти ме стварно напињаше, ама то е Ане, ко ќе ми текне. Ама навистина не знам зошто луѓево шо го гледаа филмот ми ја направија дека одглумила за Оскар, ма немој да ме јебеш. Просек глума, на моменти под просек.
Џеси <3
За Мајкл Кејн исто се согласувам дека е млитав тип и општо лошо му беше смислен ликот и општо промашен избор
И то.
Само ти и уште еден човек тврдите дека сте скопчале одма. Другиве сите у бунило. Ја на пример мислев дека се вонземјани. Како 95% од луѓето со кои зборев.Очекувана во таа смисла дека се знаеше дека Купер е духот уствари.
Well fuck you, you cunt! >_> Само шо почнав да ги гледам од втора сезона натака.Ја предвидив дека Бен Лајнус ги лаже Лок и Џек, дека Шон Пен си го ремети Мајкл Даглас, го знаев Кајзер Созе од старт, знаев за Тајлер Дурден и знаев дека сите во Lost се мртви.
![]()