Da ,da,znam kako se vika samo greska vo pisuvanjeto.Sekogas Makedonecot e najgolem neprijatel na samiot sebe si.Испаѓа на крај македонецот е најголем непријател на Македонија :nesum:
Соња Кантонизација се вика :back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ,da,znam kako se vika samo greska vo pisuvanjeto.Sekogas Makedonecot e najgolem neprijatel na samiot sebe si.Испаѓа на крај македонецот е најголем непријател на Македонија :nesum:
Соња Кантонизација се вика :back:
Do tuka li doijdovme?Da ne moze Makedoncite sami da odlucuvaat za pretsedatel vo sopstvrenata drzava?Se odi kon kasntonizacija na drzavata!
СЕКОЈ ОНОЈ КОЈ КЕ КОАЛИЦИРА СО ТЕРОРИСТИТЕ =ПРЕДАВНИК ,колку ли кратко паметиме,,,,,,,, тоа се зборовите на Никола Груевски НА СЕКОЈ ОД предизборните МИТИНЗИ,,, сега си се договорил како да МАКЕДОНИЈА е само негова... лицемерие ,лаги ,популизам /...... па и ШМИЗЛАТА ке се раплаче кога ке види што зборува а што прави Николче .... башка за председател го кандидира докажаниот социјалдемократ =рејтинг момак од Валандово ИВАНОВ (пожелно е да ја прочитате неговата книга за СОЦЈАЛДЕМОКРАТИЈА хахахахааа може и ке се преобразат дпмне
пс. недај боже да го забрант абортусот какви ли не дебили ке ни се изродат
па токму затоа поимот давајгаз постои само кај македончето......:sekss:Некаде на кајгана напишав, Грујо е спремен и со црниот гавол да коалицира само да остане на Власт. Знаете вистината е како шило.....:star:
"Ќе го поддржиме Иванов ако писмено се обврзете дека ќе застанете зад Албанец за претседател на наредните избори. Вака Ахмети го условува Груевски за неговата ДУИ да гласа за вмровскиот претседателски кандидат. Пораката Ахмети ја прати од Албанија во интервју за тирански АЛСАТ."ВМРО-ДПМНЕ нема и нема да има никаков таен договор со ДУИ во врска со изборот на претседател на Република Македонија.
Пратеникот од ВМРО - ДПМНЕ Горан Петров на денешната прес - конференција нагласи дека се неосновани шпекулациите кои деновиве СДСМ се обиде да ги прошири во јавноста дека на следните претседателски избори или на кои било други претседателски избори, ВМРО-ДПМНЕ ќе поддржи кандидат за претседател од албанската етничка заедница.
a1
2014та ако се кандидира албанец а прецедник можат да се десат 2 работи.
1.Револуција
2.Сите Македонци да излезат и да гласаат за било кој друг освен албанецот
РЕВОЛУЦИЈА
не,сериозно во право си
и да се кандидира албанец за претседател со поддршка од вемерото
не верувам дека народов е толку ненормален да гласа за него(или па е?)
Инаку Мерсел Биљали беше советник во претходната влада на Бучковски, а денес е советник во кабинетот на Црвенковски.Личнои искрено како МАКЕДОНЕЦ изјавувам кога би се кандидирале МАРСЕЛ БИЉАЛИ и БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ би гласал за првиот...
eeej mnogu opasna teza pa majkumu do koga ce se negirame sami sebeSrbi vo makedonija nemalo e tocna recenica samo ako se dodade vo antickiot period od togas pa natamu nie zivee me so srbi ili sme srbi golem del
od nas da ne bese tito da ne priznae kako nacija denes ke bevme samo srbi nisto poveke nemase da ima nitu kosovo,bih,hrvatska no sto da se pravi ustasot go poeba srpskiot narod za site pari no zatoa e seselj tuka i kolku pobrgu se pomiris so istoriskite cinjenici tolku pobrgu svatis sto vsusnost si iako toa e tesko da se doznae tuka bile od grci do siptri pa se izmesano kojznae sto sme nie vsusnost deneska toa ne mi e jasno
???
Инаку Мерсел Биљали беше советник во претходната влада на Бучковски, а денес е советник во кабинетот на Црвенковски.