Pa so ogled so citam nekolku clena tuka mi izgleda deka DPMNE e resen da si igra so drzavnite interesi,iskreno da bese DPMNE za nacionalno edinstvo nemase da ispusti prilika da go poddrzi Kerim.Sto mu falese na Kerim a sto e so Ivanov? Zar so siot um vo DPMNE mislat deka Ivanov ke ima pogolem ugled nadvor od Makedonija od Kerim?Se zaebale gadno.I ne mi e jasno kako mozi da si dozvoli clenstvoto vo DPMNE da bidi izigrano maestralno od Grujo i Ahmeti so dogovor bez da go prasa clenstvoto.Gledam tuka plukate po SDSM i Branko i ostanati, ama zaboraele mnogu od ovie tuka na forum deka dur bese SDSM koalicija so DUI Branko gi prenesuvase DUI preku voda zedni.Od ramkoven dogovor nisto ne mu bese daeno plus, a sega toj "pastir" na celo na DPMNE izleguva so lice pred TV i kazuva da go poddrzele Ivanov a Kerim ne?Ednostavno ne mi e jasno sto ceka clenstvoto na DPMNE sto ne se oddeli od takvoto trulo seme,Ljube Boskovski e 10pati poaren odkolku Ivanov.Vaka so Ivanov ne samo sto ke se brukame tuka tuku i nadvor od Makedonija.Iskreno smetam deka DPMNE ja prokocka sansata za edinstvo.Glupo e da spekulira nekoj i za dezinformira deka nekoj drug e kriv za ovaa Makedonska podelenost na patrioti i predavnici,iskreno sum glasal i za edni i za drugi,ama od SDSM nikogas ne sum bil prisilen ili obvinet za predavnik i nepatriot dokolku glasam za DPMNE a na moj drugar bukvalno pistol vo celo mu bese vperen za da glasa protiv SDSM odnosno koga Branko se birase za pretsedatel.Kako i da e zalno e da se vidi nekoj kako Gruevski sto go valka imeto na VMRO so dogovori zaedno so Teroristite od UCK- DUI i Ahmeti.Koj i da e od DPMNE tuka berete pamet,neznaete so koj ste fatile rabota,popatriotsko e da mu svrtite grb na toj so vi raboti zad grb odkolku da go sledi Gruevski po voda.Pozdrav do simpatizerite i clenovite na SDSM i DPMNE i samo posakuvam da ne se raspravate za ova deneska sto im go drobi Gruevski na svoeto glasacko telo a so drugi zborovi pogolemo predavstvo od ova nema!Berete um i so srekja.
Pozdrav