Држење под рака со партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Дали го практикувате ова...дали повеќе сакате да се шетате под рака или да го држите за рака...во последно време гледам се повеќе млади што се држат под рака,мене тоа некако ми е многу пензионерски :toe: што мислите вие?

Дали го практикувате ова...дали повеќе сакате да се шетате под рака или да го држите за рака...во последно време гледам се повеќе млади што се држат под рака,мене тоа некако ми е многу пензионерски :toe: што мислите вие?

мислиш митрински??? :pos: јас овде по лептокаријава пензионерите што ги гледам се се со рацете на газот, а бабите по нив се ашкаат :pos:
а митри под рака редовно сардисале сокак, да пројдеш не можеш. :)

обично под рака се бесам ако ме мрзи да одам, па нешто како шлепање му доаѓа :)
инаку за рака :)

Баш е фино...:) не да глумиш лудило дека си најзаљубен ама зошто па да не се држиме за рака...ете на Земчо му било пензионерски, разлика на укус, јбг.
Не патам по моментот фатени за рака = еден без друг не можеме и слични патетики, чисто онака убаво ми е...значи не е ради реда или ради шема, јас овде рими редам...:icon_lol:

btw а има и сум приметил момци кои како да им е незгодно ако се држат за рака со девојките > еден совет : момци, опуштено!

Повеќе за рака се држиме,а имало и ситуации кога и под рака сме се држеле.

Ај некој да симплифицира за тие од јужнот дел од државава, зошто стварно не сфаќам.
За рака.. ОК. Какво е ова држење под рака? Искрено може е идиотско ама стварно не сфаќам а и реченицава нема смисла сама по себе.

:kesa:

i jas i partnerkata predpocitame nosenje na ramenja ,pa moze i pesna da padne vo stil na ...ojjj masino jebem li ti prugu....

Ај некој да симплифицира за тие од јужнот дел од државава, зошто стварно не сфаќам.
За рака.. ОК. Какво е ова држење под рака? Искрено може е идиотско ама стварно не сфаќам а и реченицава нема смисла сама по себе.

:kesa:

Вака
25.jpg

Инаку да, ептен ми е навика ова и некад ми иде да фатам некој под рака и ми текнуа дека не треба да се опуштам толку и рацете у џеб.

Значи глупа тема? :D

Нема врска, иначе. Импровизација. Зависно од моментот.
Значи, под, за, над, меѓу, еtc..

Lately, ВО. Држење за рака со вкрстени прсти во џебот на палтото ми. Ебе времево. :D

Практикувам доста често:).Некогаш е само момент на глупирање, но останатото не е фејк:D
Иако сега на ладново, најчесто рацете ни се во туѓи задни џебови од фармерки или јакни:))

Lately, ВО. Држење за рака со вкрстени прсти во џебот на палтото ми. Ебе времево. :D
Исто. Плус си имам уба јакна со поголеми и топли џебој. Браво за мене.

Избегавам држење "под рака" иначе. Појќе сум по држење вкрстено ко шо рече некој или гушнати, јас нејзе на рамо, таа мене околу половина. Нешо ко ова:
24b6fsl.jpg

Сеедно ми е како се држам со дечкото. Дали под, за, гушнати... или воопшто без контакт.. Самото негово присуство ми е прекрасно, иако се разбира уште поубаво е кога има контакт.. без разлика каков е.

Најчесто и под рака и за рака. Зависи од расположение илки време. Обично не одлучувам јас така да ... :smir:.

Мразам ако сум романтично поврзан со некоја личност, и да одиме напоредно како двајца другари еден до друг, како пингвини ебате. Мора барем некаков физички контакт. Таков сум, шчо да пра? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom