Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дрога?
-Не благодарам, ИМАМ
Цел форум дрогери упм. =)
Хипотетичка ситуација, ако би решил да одам на "пат", кое е најдостапно помагало за обичните смртници? Тоа се морските ореви ми изгледаше најизводливо за бегинер.
Добар текст напишал тој дечкото пред некоја страна, тоа со дуплото плико, ама немам намера да развивам градинарска кариера.
И дали е задолжително да има искусен психонаут или е само препорачливо?
шо д хел е ергот?Не земај морски ореви, гадни се, грозен вкус...
Нема потреба од одгледување печурки кога имаме ергот на лето, кај житните култури...
Цел форум дрогери упм. =)
Хипотетичка ситуација, ако би решил да одам на "пат", кое е најдостапно помагало за обичните смртници? Тоа се морските ореви ми изгледаше најизводливо за бегинер.
Добар текст напишал тој дечкото пред некоја страна, тоа со дуплото плико, ама немам намера да развивам градинарска кариера.
И дали е задолжително да има искусен психонаут или е само препорачливо?
Не земај морски ореви, гадни се, грозен вкус...
Нема потреба од одгледување печурки кога имаме ергот на лето, кај житните култури...
шо д хел е ергот?
и шо е ликвид![]()
е шо се праи со ерготов? каков трип? сајдефектс?Ликвид појма немам...
Ергот е ова:
![]()
znam deka liquid znaci tecnost ebaveLiquid e tecnost ebave.
Ne!
Aman te be, nema nikade magic 'shrooms da se najde? Ili wormwood? najarno za first trip to the other side of the veil.
е шо се праи со ерготов? каков трип? сајдефектс?
и као си го набавуватетрчкаш по поле и си береш и ги пикаш у кошничка додека пчелки птички и пеперутки те следат?? или тоа за време на трип го праиш?
![]()