Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
How To Use Datura stramonium

Се лечело Паркинсонова болест со нејзе :tapp:, мое мислење е или ќе ја излечи или ќе ја предизвика како болест.

Се лечело Паркинсонова болест со нејзе :tapp:, мое мислење е или ќе ја излечи или ќе ја предизвика како болест.

А секако, твоето експертско мислење на оваа тематика е високо вреднувано и ќе биде земено како репер меѓу љубопитните љубители на психотропни трефки.

Се додека се профитира од тоа, океј е. Владата повеќе ја интересира тоа дали ќе се пуши на -20 или внатре на топло, отколку степенот на наркозависници.

Она што мене денес ме зачуди, е она што ми го кажаа - дека наводно, постојат полиња со марихуана во близина на Скопје, лоцирани најверојатно покрај ринг роуд-от на патот за Косово, кои или не се откриени сеуште, или сопственикот има големи врски за да ја среди работата и да помине не казнет.

Затоа и би требало да се легализира марихуаната. Барем ќе се полни државната каса, а не некој нешколуван западномакедонец со албанско потекло преку ноќ да смени кола што вреди 100.000 евра. Затоа што баш таквите по селата најмногу садат и одгледуваат.

Нема врска тука албанци,македонци,срби и хрвати...знаеш ли како се сакаат и како соработуваат(ретки се случаите дрога за оружје)...најчесто пари-а тука нема нација...

Значи веруј срби,хрвати,муслимани,македонци и албанци се подобро организирани него ли МВР.

Чисто за почетници во хербалните преживелици и доживелици:

NUTMEG
------

(Myristica fragrans)

This well-known commercial spice is ground from the fruit of a tree grown in
the East and West Indies. Its mind-altering properties have been recognized
for centuries in India, and it has often been used by prisoners in the United
States as a substitute for other psychedelics and euphoriants which were not
available. Doses exceeding one teaspoonful take effect within two to five
hours, producing time-space distortions, feelings of unreality and sometimes
visual hallucination. Although some people thoroughly enjoy the trip others
have suffered ill feeling headache, rapid heartbeat and dizziness. The active
constituents of nutmeg are found in the aromatic oil. These are elemicin and
myristicin, both of which an phenylpropenes similar in structure to mescaline,
and the synthetics MDA and TMA. They are also present in mace, another common
spice. Because different lots of nutmeg and mace contain widely varying
amounts of the substance results of experiments are often inconsistent. If one
or two teaspoons of nutmeg produce no effect, dosage may be increased up to
about one gram for every two pounds of body weight; in other words no more
than one 1-3/8 oz. can for a average adult male. The peak experience lasts
from five to eight hours and is usually followed by drowsiness and sleep with
lethargic feelings lasting throughout the next day.

WARNING: Epileptics should not experiment with large doses of nutmeg.

А, ако некој се разбир аод ботаника, нека накалеми, малку марихуана на воа и терај даље:

HOPS
----

(Humulus lupulus) A possible way to beat the marijuana laws.

The female hops plant contains a yellow powder which is chemically related to
cannabis resin (hashish). An old-time cure for insomnia was to sleep on a
pillow sack stuffed with hops. Unfortunately, in some highly sensitive
individuals this could cause dizziness, mental stupor and possible jaundice
symptoms. A safe method of using hops as a sedative is as follows: Steep 1 oz.
of hops in a pint of boiling water. Allow to stand for two hours and strain.
Take one tablespoonsful before each meal and before retiring.
A more
interesting aspect of hops is that it is marijuana's closest relative.

Therefore it can be grafted to marijuana roots.
This will produce hops which are rich in cannabinol resins. Used like grass they will get you as high as
grass. It is impossible to say what the legal status of cannabinated hops may
be, because it has never been tested in the courts. There are many reasons why
it might be impossible for the authorities to prosecute such a case.
Furthermore it is unlikely that narcotic agents would ever discover hopped-up
hops since in appearance the plant does not resemble marijuana.

Јас како што гледам темава ојде накај рекламирање психотропни супстанци??

Сака некој амфета да си напрај??

А да и ЛСД прилично лесно се наоѓа....ерготот,во кочани тоа е паразитче на оризот,во него е ЛСД-то,има методи на екстракција а може и така да си го голтнете..

А за растенија Марихуаната е доволна-не ви требаат додатни електро релеји кои ќе ви го свртат мозокот апсајд даун,а цело електрично коло ќе ви се утне(по долг рок на употреба)..

А да и ЛСД прилично лесно се наоѓа....ерготот,во кочани тоа е паразитче на оризот,во него е ЛСД-то,има методи на екстракција а може и така да си го голтнете..

А за растенија Марихуаната е доволна-не ви требаат додатни електро релеји кои ќе ви го свртат мозокот апсајд даун,а цело електрично коло ќе ви се утне(по долг рок на употреба)..

Море, безполез :vozbud::vozbud::vozbud:
остај малку, нек апробаат деците и друго, ебате, ко гетоизирани се, трава, трава, трава и на крај, хорс и после џаначаана, вака, хербално, ем вариететни рабоќе, ем независносточни рабоќе.

Супер е малку рекламација(легални работи се во прашање, природњача).
Ме потсети тоа ергот дека се викаше, иначе за информација кај старите е познато како гламна, чичко Хофман го употрбил за производство на ЛСД и освен во оризот се наоѓа и во јачменот....ако се одлучите на ергот, пошо изгледа поприлично мало да не се залетате да го земите цело па потоа да ја пишувате Алиса во земјата на чудата други део- ако преживеете, земете пола или третина, за да си ја дознаете дозата...

Зошто бе...па јас сум само трава трава трава...а немам земено хероин.

Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...

Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon
.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...

Тогаш го бркаат змејот, затоа е боље да се земе Rehab Hero, кога тебе те брка змејот :)

Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...

Тоа дека си будала, па те спасуе, да не беше шерет будала и ти ќе беше џанакче :baeh::baeh::baeh::baeh:

П.С. Коа сме кај трава, боже црн господе како се напраиф ко рофло пред две недели, а бе, летав, го летав змејот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom