831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.015
- Поени од реакции
- 12.694
Јас ја кријам под камен во двор.
Мене ми ја чуваат Платон и Ниче во шкафот меѓу книгите ми е.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја кријам под камен во двор.
How To Use Datura stramonium
Се лечело Паркинсонова болест со нејзе, мое мислење е или ќе ја излечи или ќе ја предизвика како болест.
Мене ми ја чуваат Платон и Ниче во шкафот меѓу книгите ми е.....![]()
Toa e боливач и нане, напрај си чајче.
Се додека се профитира од тоа, океј е. Владата повеќе ја интересира тоа дали ќе се пуши на -20 или внатре на топло, отколку степенот на наркозависници.
Она што мене денес ме зачуди, е она што ми го кажаа - дека наводно, постојат полиња со марихуана во близина на Скопје, лоцирани најверојатно покрај ринг роуд-от на патот за Косово, кои или не се откриени сеуште, или сопственикот има големи врски за да ја среди работата и да помине не казнет.
Затоа и би требало да се легализира марихуаната. Барем ќе се полни државната каса, а не некој нешколуван западномакедонец со албанско потекло преку ноќ да смени кола што вреди 100.000 евра. Затоа што баш таквите по селата најмногу садат и одгледуваат.
Јас како што гледам темава ојде накај рекламирање психотропни супстанци??
Сака некој амфета да си напрај??
А да и ЛСД прилично лесно се наоѓа....ерготот,во кочани тоа е паразитче на оризот,во него е ЛСД-то,има методи на екстракција а може и така да си го голтнете..
А за растенија Марихуаната е доволна-не ви требаат додатни електро релеји кои ќе ви го свртат мозокот апсајд даун,а цело електрично коло ќе ви се утне(по долг рок на употреба)..
Јас како што гледам темава ојде накај рекламирање психотропни супстанци??
Сака некој амфета да си напрај??
А да и ЛСД прилично лесно се наоѓа....ерготот,во кочани тоа е паразитче на оризот,во него е ЛСД-то,има методи на екстракција а може и така да си го голтнете..
А за растенија Марихуаната е доволна-не ви требаат додатни електро релеји кои ќе ви го свртат мозокот апсајд даун,а цело електрично коло ќе ви се утне(по долг рок на употреба)..
Зошто бе...па јас сум само трава трава трава...а немам земено хероин.
Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...
Зошто бе...па јас сум само трава трава трава...а немам земено хероин.
Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...