Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е малку рекламација(легални работи се во прашање, природњача).
Ме потсети тоа ергот дека се викаше, иначе за информација кај старите е познато како гламна, чичко Хофман го употрбил за производство на ЛСД и освен во оризот се наоѓа и во јачменот....ако се одлучите на ергот, пошо изгледа поприлично мало да не се залетате да го земите цело па потоа да ја пишувате Алиса во земјата на чудата други део- ако преживеете, земете пола или третина, за да си ја дознаете дозата...

Да...се гледа со лупа многу убаво...црнко е,и земете малце како што пиша магус бидејќи покрај ЛСД-25 има и други токсини.

Хофман првиот пат кога го зел буквално летал,а кога стасал дома предметите почнале да му зборат-го средила комшивката-а зел 5-6 пати поголема доза од вообичаената 0.25мг...значи шибнал 1 мг.

Зависниците од дроги оставени на цедило

AFB8B3B1BE15F44FB0DFF1E6E64544F6.jpg

едниот е гарфилд, другиот смарт ас

Да...се гледа со лупа многу убаво...црнко е,и земете малце како што пиша магус бидејќи покрај ЛСД-25 има и други токсини.

Хофман првиот пат кога го зел буквално летал,а кога стасал дома предметите почнале да му зборат-го средила комшивката-а зел 5-6 пати поголема доза од вообичаената 0.25мг...значи шибнал 1 мг.

lsd_blotter_hofmann.thumb.jpg

И тоа со велосипед се враќал накај дома хахаххах
Еве го неговиот лик и дело...вечна ја памја

видеово е крај :)
типов зборуе за ДМТ-то....

Иначе “DMT is created in small amounts by the human body during normal metabolism[1] by the enzyme tryptamine-N-methyltransferase.“ - Википедиа :)

едит:видеото powered by God.HateUsAll

П.С. Коа сме кај трава, боже црн господе како се напраиф ко рофло пред две недели, а бе, летав, го летав змејот.

да не ти беше смешана со хаш инаку шо мастраф тој толку убав
од кај тие ?:smir:

експерт Зависниците од дроги оставени на цедило

па подобро на нив да му се поможе од колку на хомосексуалците :wink:

Јок, ние културно си се јавуваме кај Никола црвена рука, ни шитка чиста трава од запленетата шо ја чуваат во НТШ и толку!

да не ти беше смешана со хаш инаку шо мастраф тој толку убав
од кај тие ?:smir:

Зависниците од дроги оставени на цедило
па подобро на нив да му се поможе од колку на хомосексуалците
:wink:

Јок, наша, чиста, саде цвет и полен.

П.С. Ни на нив, ни на хомиславите, освен ако не е согласно планот за почумување на Мариоо.

Имај предвид дека се лачи нормална количина и тоа додека си во СОН.

Значи не е препорачливо конзумирање на ДМТ...посебно високи дози,оти по дифолт мозокот веќе е во сон,а срцето работи побавно,дишењето исто(ова при високи дози)...

ама може да си дозволите тројно поголема доза од природната(таа што се лачи додека спиете)...над таа количина не е препорачливо.

П.С. Ни на нив, ни на хомиславите, освен ако не е согласно планот за почумување на Мариоо.

Абе некако позитивно ми влијае на сексуалната напаленост ганџава....можеби она е лек за хомиславите-треба низа експерименти.

А ти си корумпираниот доктор кој го извади цел морфини хидрохлориди(тие од 20мл) од хирушко,па го шитна на етичните аптекари.

Имај предвид дека се лачи нормална количина и тоа додека си во СОН.

Значи не е препорачливо конзумирање на ДМТ...посебно високи дози,оти по дифолт мозокот веќе е во сон,а срцето работи побавно,дишењето исто(ова при високи дози)...

ама може да си дозволите тројно поголема доза од природната(таа што се лачи додека спиете)...над таа количина не е препорачливо.
битно 15 минути сањаш на разбудено :)

знаеш и од колку милилитри се?
Се разбира! Ти ко ѓоа не знаеш?

Nejse, idemo dalje, legalno e, moze dase kupi i kaj nas:

SCOTCH BROOM
(Cytisus scoparius or Sarathamnus scoparius)

Heads seeking new highs or unable to score any pot sometimes harvest the
yellow flowers of scotch broom, store them in a jar for two weeks or until
they become moldy, dry them and smoke them as a joint. The plant, a native of
Western Europe, is cultivated here but has escaped from gardens and is often
found growing on hill slopes and in vacant lots. Its intoxicating properties
have been known for many centuries because sheep which have nibbled on it are
sometimes found in a state of stupor. Ingested the plant acts on the heart in
much the same manner as red foxglove, the source of the cardiac stimulant
digitalis. It causes excitation followed by unconsciousness or stupor. When
smoked its effect is not so extreme - mostly stimulation and euphoria. Because
of its effect on the heart it can be dangerous, and too much of it is
definitely injurious.

Kratom

A tree native to Thailand and other parts of southeast Asia. 'It's really taking off,' says Mark Evans, head of the web-based retailer Everyone Does It. 'It's spreading by word of mouth. People are trying it, liking it and coming back for more.'
Believed to work on the same receptors in the brain as heroin, Kratom initially induces alertness, increasing physical energy and the desire to interact with others. At higher doses it becomes a sedative, constricting the pupils and desensitising the user to physical and emotional pain. The effects last for up to six hours. A packet obtained by The Observer states that Kratom will 'induce a unique and relaxed dreamy sensation.'
Not habit forming as yet studies have to show the opposite.

Another natural drug, the hallucinogenic wild flower known as Angel's Trumpet, which is becoming increasingly common in the UK, has been linked to several deaths in America. Last October an 18-year-old student in Halle, Germany, used a pair of garden shears to cut off his tongue and penis after drinking a tea made from the plant.

Затоа велам, првин едуцирајте се, после прајте експерименти.
Значи Ангелска труба, никако.

Имаш од 4-до 20мл тоа се ампули..понатаму ги имаш во форма на таблети име-новаморф.

Недај боже да си на дваесет...гарант ојде екстремитет.:toe::toe:

Логички е...поголеми количини се знае дека по дефиниција велат среќен пат во неповрат.

Нејсе,ги имам и видено и то во опеарциона сала( и не е ко америчките филмови...многу е како да кажам...РУСКА:pos2:)....

Ама човече налет ампули,анестетици...туку кога ја видов апаратурата(сечилата,ножевите,бормашините:vozbud:...ме потсети на филмот SAW.)

Ова е резултат од слабото обезбедување на тие делови во болниците.

П.С се беше заклучено....а и да не беше сеедно не сум крадец и не играм ГЕ ТЕ А:pos2:

Тоа е само резултат на човековата љубопитност-без лоши намери...нејсе ништо не доправ...освен вратите кои беа отклучени,а во ОП салата имаше видлива нечистотија:kesa:

Како тоа титула докторот...а да не знаеш...ццц

Еве ти одговор...читај внимателно.

Зошто бе...па јас сум само трава трава трава...а немам земено хероин.

Тоа кои зимаат хероин хиро they never catch the dragon.....+ се слаби карактери...кои немаат ПОИМ за колку ЕБАН ТЕЖОК ОПИЈАТ СТАНУВА ЗБОР...

Нејсе,неќам црнио дроб да ми отече.

А ако сакаш морфин тоа е многу лесно...и тоа е апсурдно дури,па може и правна црна дупка да се нарече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom