Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Експерат - Pa koa ti si gi ukral site, jebiga.

Ок, да се разбереме, волшебните печурки, во сирова форма, несушени, со кајгана, се многу вкусни, но некој треба да биде присутен за да ви го контролира трипот и молам да не бидете на повисоко од приземје.
Сушените, никако сам, само во друштво и без консумација на алкохол.

Тој признава дека шуркал во операционите сали во очај за ампула, ти го прашуваш дали примил.

Значи јас шуркав таму по ампула:tapp::tapp:....туу човек да не пише...УПМ.

Тоа е доказ колку вреди нашево здравство.

И колку за твое инфо експерт сите психотропни нсупстанци БЕА ЗАКЛУЧЕНИ!!(ова го знаеш или сега го научи од мене)????

Ај уште нешто,еднаш се симнав андерграунд,да го видам помошнио генератор,и пералната...шо сум барал таму??

Ајде де лесно е,моја комшивка работи во пералната(ова отпрвен одговарам за да не испаднат 300 варијанти).

Си дишел лепак у пералната, од оној за лепење на цревото за одвод на валкана вода, од несотикот, гарант!

Оваа новава кампања(рекламиве) против дрогава мислам сосема спротивен ефект ке има...уште малце филм ке направеа...

Значи јас шуркав таму по ампула:tapp::tapp:....туу човек да не пише...УПМ.

Тоа е доказ колку вреди нашево здравство.

И колку за твое инфо експерт сите психотропни нсупстанци БЕА ЗАКЛУЧЕНИ!!(ова го знаеш или сега го научи од мене)????

Кога почнав да читам и да пишувам на Кајгана, многу ги почитував твоите мислења и ставови, ама кога прочитав за ова ср****а што ги практикуваш, ја изгуби мојата поддршка.

многу убаво знам што е заклучено

Оваа новава кампања(рекламиве) против дрогава мислам сосема спротивен ефект ке има...уште малце филм ке направеа...

Спротивен ефект?

мислиш рекламата ке ги натера младите да се дрогираат..?

Кога почнав да читам и да пишувам на Кајгана, многу ги почитував твоите мислења и ставови, ама кога прочитав за ова ср****а што ги практикуваш, ја изгуби мојата поддршка.

многу убаво знам што е заклучено
Значи ти си докторот шо ги шитна ампулите!!!!!!!!!!!!!!!!

Си дишел лепак у пералната, од оној за лепење на цревото за одвод на валкана вода, од несотикот, гарант!

Ај на 5000 евра дека не е така???

П.С неостикот не го употребуваат за дишење!!

тоа ромите го прават...купуваат еден друг..(го пишеше у весник....во битола многу дишеле таков)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom