Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа шо ја даваат е 6 сезона. Аајас читав како ќе заврши и да ви кажам декасе откажувам од серијата, мноооогу глуп крај.

Оваа шо ја даваат е 6 сезона. Аајас читав како ќе заврши и да ви кажам декасе откажувам од серијата, мноооогу глуп крај.
Шо така......

Јас бар некаде мислам :) дека видов Флечер и Линда Блок ќе избегале некаде...
Ај правниче кажи каков ќе е крајот... :cuc:

А шо се деси со Линда Блок, оти не е во серијата повеќе? Јас ја гледав таа сезона со неа, и гледам по 6 месеци, ми ја нема :(. Шо се деси со неа?

Ќе биде делегиран во втора лига...

Секако дека ќе даваат и после ќе се вратат во прва лига.
Исто така сега брзо (на мтв) ќе го донесат најскапиот играч на светот (40 м фунти трансфер) :)

Секако дека ќе даваат и после ќе се вратат во прва лига.
Исто така сега брзо (на мтв) ќе го донесат најскапиот играч на светот (40 м фунти трансфер) :)

Извини вака шо досѓам јас ама од кај ги гледаш виа епизоди унапред де прати некоа страна да ги симнам епизодите или кази на коа тв ги гледас ај поздрав..

Јас мислам дека сте грешка.нема да испаднат, ама нема да победат во фа купот. Ако сакате повеќе информации одете на www.harchesterunited.net .не сум баш сигурен за точноста али имате сите епизоди , сите серии раскажани. Не вреди да читате мноооогу глупи краеви има серијава.Чиста трагедија.

Нешто линкот не е во ред. :)
Иначе има ваква тема Тим од соништата. Ептен слабо ја гледам овие денови, со ова школото и тие историски и географски секции, тренинзи одбојка...не можам да ја фатам ни репризата.
Ама фаќам на неколку дена, неколку мин. од епизода и се вклопувам. :)
У втора значи ќе идат.. :( (
Него се лошо се дешава бе, бел ден не може никој да види. :)

Јас мислам дека сте грешка.нема да испаднат, ама нема да победат во фа купот. Ако сакате повеќе информации одете на www.harchesterunited.net .не сум баш сигурен за точноста али имате сите епизоди , сите серии раскажани. Не вреди да читате мноооогу глупи краеви има серијава.Чиста трагедија.

De be kazi kakove krajot daa i od kaj gi naogas informaciite za filmot linkot ne ti e vo red..

6та сезона! Аааа ама и вие ептен мрзливи , се сакате да ви се изџвака а???:pos2::helou:

6та сезона! Аааа ама и вие ептен мрзливи , се сакате да ви се изџвака а???:pos2::helou:

Ами сеа таа јебига се снајдиме не се секирај ај фала за информациите глеам флечер ќе го нема уште долго ќе се пензионира ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom