Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Леле, абе ја нема више на МТВ, а?
Пу да ти е*ам каналот, по 10 сезони откупуваат секоја година.

Иначе кој од навивачите го доби клубот? И кое супер засилување ќе земат? Ај кажувајте, пошто више ја нема серијата, барем да знам каков расплет има..

Мислам дека ќе се продолжи да се емитува серијата..Од наредната недела(не ме фаќајте за збор) ама знам дека жена ќе била сопственик која ќе си немала појма со фудбал, но тука биле и ќе се хиените..Така да очекувам интересни ствари..:)само да го даваат

леле ми беше жал за Фил супер чоек беше.Демит.

Ај нека продолжат да даваат многу ми стана интересно,ама хоророт продолжи смо умираат бе.Ми беше криво за Џејми ,а кој го уби Дојл копилето.(ја мислам тие двајцата шо го бараа).

леле ми беше жал за Фил супер чоек беше.Демит.

Ај нека продолжат да даваат многу ми стана интересно,ама хоророт продолжи смо умираат бе.Ми беше криво за Џејми ,а кој го уби Дојл копилето.(ја мислам тие двајцата шо го бараа).

Дојл сам себе убио

Абе стварно, во Харчестер што све се случи последниве епизоди (оваа недела, па и онаа), ептен луди настани.
Дојл стварно заслужи да умре, само лошо правеше. Сега Еби не може да има деца, ова, она...уште 1356 години нема се да дојде на свое место.

И пак ќе прашам: Кое супер засилување ќе земат?

И да не знаете кога ќе продолжат на Мтв да го давата односно 7 сезона и дали ќе има некои промени во составот кој ќе дојде кој ќе си замине..

Кога ќе почне МТВ да ја дава 7 сезона да не знае некој случајно оти помина доста долго време а гледам друг филм има на тој термин.

:(

Кога ќе почне МТВ да ја дава 7 сезона да не знае некој случајно оти помина доста долго време а гледам друг филм има на тој термин.

Не сум видел ништо..:(Ајде, ние ќе чекаме...

Абе што е ова даа да ти се плукнам у Телевизијата не можат да откупат еден филм даа на секои две години по една сезона откупуаат даа клошари и па ќе питам да не знае некој кога ќе почнат да ја даваат пак серијата..

stvarno top serija bese a pedercinjata od MTV sve da im ebam nemozat da otkupat ni edna serija celosno jes da e i po drugive televizii taka ali MTV e ubedlivo prva na listata za tapa programi.Nego daj da se vratam na temava... ako nekoj gi ima site 10 sezoni neka kaze ke gi kupam odma poso mnogu mi se zasvigja.na naj interesnoto najdoa da prekinat majkata nivna. btw ako neso cuete deka ima negde na nekoja programa pisete odma

преубава серија стварно..редовно ја гледав...и стварно со задоволство ја следев...оние од МТВ ако не ја дооткупат страјк пред МТВ:pipi:не е фер...а мислев дека мн малку луге ја пратат серијата а уствари не е така :smir:

Јас ја гледав кога заврши сезоната, и кога тој богатиот газда го извлече новиот сопственик од навивачите.

Понатаму не сум гледал, а има уште многу за гледање.

А бе може ли некој да ми дадед некој торент,линк да ја слегнам од нет серијава...

britanska tv serija za izmisleniot klub Harchester United i za zivotot na negovite fudbaleri. Dali ima nekoj nekoj sezona od ovoj serijal ili nekoj link za torenti za simnuvanje? Probav jas na nekolku sajtovi no ne najdov nisto.

Една од омилените серии кои ги имат како помал и немав испуштено епизода додека ја даваа на МТВ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom