Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа пишав на темава, таа е епизодата за која ви кажував.
Ќе има многу мртви.
Кој?
- Тоа не ви откривам, ќе видете сами. Утре.

Сега, овие неколку, се многу интересни епизоди.

Еј дај само кажи у колку саат почиња. Зашо обично насабајле го гледам, сега вака при крај го фатив ...

Леле не сум глеал долго време .Мора да глеам деновиве.И викаш несреќа а..

Не сум во тек со серијата!! една сакам да ми кажете.Кој го уби Датани?

Затоа пишав на темава, таа е епизодата за која ви кажував.
Ќе има многу мртви.
Кој?
- Тоа не ви откривам, ќе видете сами. Утре.

Сега, овие неколку, се многу интересни епизоди.
Ок, утре трчајќи ќе дојдам од школо :) Него ако може да ни кажеш уште колку епизоди има до крајот на серијата?

Еј дај само кажи у колку саат почиња. Зашо обично насабајле го гледам, сега вака при крај го фатив ...
Во 6:30 почиња, односно 18:30!

Има уште многу, верувајте. Вкупно се 10 сезони.
Серијата започна да се прикажува во Октомври 1997, заврши во Јуни 2007. Досега МРТ прикажа 3 сезони, три пати. :)

Новата серија на прикажување започна пред два месеци, и ''стигнавме'' се до 5та сезона. Значи серијата не е нити на средина. Ако ги имаат откупено сите сезони тогаш ни останува да чекаме да дојде 18:30, да притиснеме на копчето со реден број еден и да уживаме. :)

Ептен ја гледав порано. Многу ја сакав. Сеа ја гледам понекогаш, ко ќе ја фатам. Многу интересна серија.
И јас сакам да знам шо се деси со Датани, оти дотаму стигнав јас, и после то не ја гледав, па сеа почнав пак да ја пратам, ретко.

lele sto extra serija... ja gledav redovno porano koga ja davaa a i sega fakjam nekogas... koga ima nokno vreme repriza?

Најјака реплика ми е:
Felix, Ryan Giggs is playing for Manchester tonight, so take care of him...
(филикс, рајн гигс ис плеин фор манчеста тунајт... соу тејкер оф им)

Поооо репликава како добро звучи со класичен Англиски акцент ;)

Пробајте ја....

Најјака реплика ми е:
Felix, Ryan Giggs is playing for Manchester tonight, so take care of him...
(филикс, рајн гигс ис плеин фор манчеста тунајт... соу тејкер оф им)

Поооо репликава како добро звучи со класичен Англиски акцент ;)

Пробајте ја....
Хахаха, закон реплика бе.. :)
Него пред малце пак ја гледав, сега ВНИМАТЕЛНО, ама не иде накај добро тоа што им се деси, сообраќајката..и сега кога ќе умрат со нови играчи ќе почнат, а? Леле, Џејми ако умре.. :( има зашто да жали :)

Еј, сега дојдов од школо, вклучувам ТВ и ги гледам на тренинг..нови играчи и некои од старите? Ај кажите кој погина? Ова после 2-3 години е? А гледам Таш ја меркаше некој тип :) кој не е Џејми..

Едит: Флечер оженет, а? Не ми се верува..

Пак ќе морам да едитирам..сфатив што биднало уствари, Стиви, Дени и Линтон загинале..и Клаудија! А овој Александар сега што игра, брат му е на Линтон?

брат му е на Линтон?

Да.

Леле мораше ли пак катастрофа да се деси.Сеа овој менаџеров зш не го купи тимот ке го пропаѓа.Ми личи на Ферги на фаца овој бе.

Ми е жал за Дени

Јас сум до 8 сезона и се изнервирав. Катастрофа.
Бетер од хорор филм ја направија серијава, пак пола тим загина.

Џон Блек и другар му умреа уште во 2 сезона.
Шон Хокнел, Леон Ричардс, Танкејев и Гери во авионот...
Ете во денешната епизода, Стиви Шо, Линтон Александер и Дени Ростон.
Во осма сезона пак мртви.

Во Пила помалку луѓе загинаа, во сите четири дела на Пила.

Памтам Хокнел ко загина...си прев филм дека ке го најдат авионот со преживеани...
Серијава стана глупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom