Dream Team

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Ја испуштив епизодата денеска :S

Ама утре од 9 и нешто има реприза :vozbud:

Абе во кој тим пола од играчите шо играле погинале бе?Стварно ако сакаат реално да го напраат шо е ова бе????Пола умреа пола исчезнаа некој шитнаа.

Прости сценаристи,не можат да измислат приказна и ШКЛАП да умрат,па нови луѓе,нови биографии (некаде 20 епизоди така)...
А јове_бт пак ужива да ја гледа серијата.
Шо ке прајт ако ги прекинаат сцените кај шо се тушираат играчите?

You got me, you crazy two-headed eagle. :kesa:

Јака е сезонава што претстои ама квалитетот на снимката, на МТВ е катастрофичен. Не ми се гледа пак, баш ради тоа. Иначе интересна е интересна. Мислам дека оваа или следната, ќе го купат најдобирот фудбалер во светот од Барселона, за 40 м евра.

Абе глупа ми е,оти ке земаат само 2 играчи (тие најглупите) од некој тим,и ко ке “симулираат“ меч само нив ги кажуваат.
Друго,воопшто не е реална,како прво чим сум седнал да гледам серија за фудбал сакам да гледам ФУДБАЛ во неа,не линда и нејзината никаква фаца.
Некои афери некои глупости,замисли секој клуб да беше таков...
колку само е глупа серијава...
*пљук*

едит:
Нека има малце тимски дух ебаго,све некои е љјубоморен,све некој сака да ебе...
Тренинзите само по 3 секунди,се гледа дека актерите појма немаат да ја шутираат топката,овај Мандеј го зеле само поради шо му е голем,не за нешто.
Нека се врати младинската школа...
А
б
е проста серија.

Станува интересноооо :vozbud:

Едвај чекам да го средат овој шупакот Патрик :zlo:

Абе никад нема да биде се како што треба, се некој упропастува! Утре ќе го шутнат Патрик Дојл :) :)
Оваа Тара добра...

Абе глупа ми е,оти ке земаат само 2 играчи (тие најглупите) од некој тим,и ко ке “симулираат“ меч само нив ги кажуваат.
Друго,воопшто не е реална,како прво чим сум седнал да гледам серија за фудбал сакам да гледам ФУДБАЛ во неа,не линда и нејзината никаква фаца.
Некои афери некои глупости,замисли секој клуб да беше таков...
колку само е глупа серијава...
*пљук*

едит:
Нека има малце тимски дух ебаго,све некои е љјубоморен,све некој сака да ебе...
Тренинзите само по 3 секунди,се гледа дека актерите појма немаат да ја шутираат топката,овај Мандеј го зеле само поради шо му е голем,не за нешто.
Нека се врати младинската школа...
А
б
е проста серија.

Другарче, тоа е и целта на серијата!!Да се види животот на играчите надвор од терените, со сите заплети..А ако сакаш фудбал, поточно Премиер Лига, на а1 ја даваат па гледај фудбал:))Не можи цела серија да биди само фудбал!!

Овој Патрик важно ја пегла жената на черменот на клубот, па сеа за друго гајле му е. И успеа и работата да си ја спаси.

Ама како што видов у сцените од следната епизода, ќе фати срцев удар овој Патрик, и тоа на тренинг.

Сега мислам дека е 6 сезона.
http://www.harchester.net/profiles/index.asp?season=6&profile=44
Ги има сите имиња на глумците и имињата во филмот и според тоа заклучувам дека е 6,а во 7 сезона го гледам името на Линда Блок што значи дека пак ќе се појави.БТВ тоа е најдобрата серија што некогаш ја имам гледано во животот.

Во некои од следните епизоди Џејми ќе посегне по пиштол и во соблекувалната ќе ги киднапира сите играчи и со куршум ќе ја погоди Еби,жената на Флечер и најверојатно после ќе го убијат на Џејми.

Немој спојлери да постирате овде не е интересно :wink:

ПОбарав ама не најдов.Дали некој може да даде линк од некоја страна да си прочитам катка содржина. Многу сакам да знам како завршува сезонава а не можам да ја гледам пошо многу ме нервира. Ај кој знае нека пише.

Супер серија, ама пази, нема еден лик, што се задржува од почеток до крај на серијата... Шо не делува баш реално ама ок е...

Значи велите, која сезона е оваа на МТВ сеа шо ја даваат, и колку има вкупно, да резимираме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom