Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
13509056_501742583283893_2706854481434214365_n.jpg
@Rosemberg Насловите на наредните 4 епизоди значи 52 ра епизода :jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee: дури во наредната 4 та епизода кје се дознае кој е блак гоку ... очекувам доста тепање наредниве месец два :D

13509056_501742583283893_2706854481434214365_n.jpg
@Rosemberg Насловите на наредните 4 епизоди значи 52 ра епизода :jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee: дури во наредната 4 та епизода кје се дознае кој е блак гоку ... очекувам доста тепање наредниве месец два :D

Значи за следнава епизода да немам хајп, цела епизода во дрндање ќе помине, тепачката ќе е 50-та :)

49 Епизода ке помини во борбата на Гоку и Фјучр Транкс.

Опадната епизода како очекувано, поинтересна ќе биде друга недела валјда, ако не го кажаја цел plot и овај пат :)

Опадната епизода како очекувано, поинтересна ќе биде друга недела валјда, ако не го кажаја цел plot и овај пат :)
да повеке помина во раскажвење на транкс ... некако премногу напнат го имет напраено транкс јес да му убија во иднината се ама пак ... @Rosemberg значи и во иднината се има десено бу ... транкс кажа денес ...

Треба да прекинат сo овие Пилаф Милаф пошто глупи се :D И да прекинат да ги прават ретарирани ликовите се да им ебам. Зеде Транкс уште малку нозе ќе им бакнеше на Вис и Бирус. Ептен се понизни

Последно уредено:
Ме интересира дали некад овој Вис ќе се тепа? Ептен сакам да видам колку е јак и дали може да го претера Black Goku. Доста глумат само како гледаат од страна

Ме интересира дали некад овој Вис ќе се тепа? Ептен сакам да видам колку е јак и дали може да го претера Black Goku. Доста глумат само како гледаат од страна
Многу е јак. Појак и од Бирус. Сам ги делкаше Гоку и Веџита на тренинг. Сега колку е Блек јак допрва ќе видиме. А за тепање на Вис не знам дали скоро тој и Бирус ќе се вклучат
да повеке помина во раскажвење на транкс ... некако премногу напнат го имет напраено транкс јес да му убија во иднината се ама пак ... @Rosemberg значи и во иднината се има десено бу ... транкс кажа денес ...
Имало обид за да се случи Бу ама не се случил :icon_lol:
Па добро сепак има логика. Настаните со Сел итн не влијаат на бабиди и Дебура или како се викаше. Тие пак си дошле на земјата со анмера да го будат Бу безразлика што останатите не се живи

Изгледа дека мојата теорија била точна во врска со Black :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom