- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе аман?Super Saiyan Rose CONFIRMED!!!
Абе аман?
Е да и јас видов. Глупо ќе биди розово. Јас сепак мислам дека бел ќе биди на крај.Знам, и јас White очекував, т.е сеуште имат надеж, можеби аурата дека му е лилјакова, некако ќе испадне розов, за 2 недели ќе видиме.
Претходнава недела немаше заради Олимписките игри мислам. Им се поклопувал некој термин. А пред тоа не знам што беше проблемот[DOUBLEPOST=1471909325][/DOUBLEPOST]Инаку ова тресење од страв на Суприм Каи на нерви ми оди. Се мочал од страв од Бу,а притоа знаел дека постои Бирус што е х10000000 пати појак и кралот на се кој уствари е милијарда пати посилен? Абе бегајтеама и торијама ја дупи мечката до пред месец дена имаше секоја недела епизода сеа пак на две недели дали неможат да постигнат со матријалот или незнам што е или пак врска имаат и самите кинези .
Смешна беше епизодава ама реално си врват ли си врват епизоди и ништо не се случува.[DOUBLEPOST=1471909147][/DOUBLEPOST]
Претходнава недела немаше заради Олимписките игри мислам. Им се поклопувал некој термин. А пред тоа не знам што беше проблемот[DOUBLEPOST=1471909325][/DOUBLEPOST]Инаку ова тресење од страв на Суприм Каи на нерви ми оди. Се мочал од страв од Бу,а притоа знаел дека постои Бирус што е х10000000 пати појак и кралот на се кој уствари е милијарда пати посилен? Абе бегајте![]()
насловите на наредните 3 епизоди ... осејкам дека гоку ке добие котек голем и очекувам да се фузирет веџита и тој![]()
и да знаеш дека тезок фаил беше мн повеќе очеквев .Добро е да добие некој ќотек, дане направет дијалози 15 минути и 2 минути тепање![]()
и да знаеш дека тезок фаил беше мн повеќе очеквев .