Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 153506

Top comment: Never knew you could summon it with only two balls. :icon_lol::icon_lol:

Ѕвер !! :D

Иначе осеќам ќе има голем twist сега во наредниве епизоди, не верувам Zamasu дека е Black... некако многу очигледен пристап прават... o_O Или пак твистот беше тоа што Goku рече дека не беше истиот KI како Black, дека беше сличен, и всушност да испадне дека кога ќе го превземе телото од Goku, KI-то го модифицира и затоа не можеа да го идентификувет.

Нели ги спореди fighting stile-вите на Зaмaсу сo Бирус? Запримети некој или јас сум грешкa?

Знам, и јас White очекував, т.е сеуште имат надеж, можеби аурата дека му е лилјакова, некако ќе испадне розов, за 2 недели ќе видиме.
Е да и јас видов. Глупо ќе биди розово. Јас сепак мислам дека бел ќе биди на крај.

ама и торијама ја дупи мечката до пред месец дена имаше секоја недела епизода сеа пак на две недели дали неможат да постигнат со матријалот или незнам што е или пак врска имаат и самите кинези .

Наредниве 2 знам дека ќе се редовни, на 28ми и на 4ти. Иначе SSR е како што викавме White со Purple aura и бело-розовка боја испаѓа косата. Ако не биде јако во наредниве 2 епизоди, се откажувам и GT canon е за мене...

Смешна беше епизодава ама реално си врват ли си врват епизоди и ништо не се случува.[DOUBLEPOST=1471909147][/DOUBLEPOST]
ама и торијама ја дупи мечката до пред месец дена имаше секоја недела епизода сеа пак на две недели дали неможат да постигнат со матријалот или незнам што е или пак врска имаат и самите кинези .
Претходнава недела немаше заради Олимписките игри мислам. Им се поклопувал некој термин. А пред тоа не знам што беше проблемот[DOUBLEPOST=1471909325][/DOUBLEPOST]Инаку ова тресење од страв на Суприм Каи на нерви ми оди. Се мочал од страв од Бу,а притоа знаел дека постои Бирус што е х10000000 пати појак и кралот на се кој уствари е милијарда пати посилен? Абе бегајте (n)

Смешна беше епизодава ама реално си врват ли си врват епизоди и ништо не се случува.[DOUBLEPOST=1471909147][/DOUBLEPOST]
Претходнава недела немаше заради Олимписките игри мислам. Им се поклопувал некој термин. А пред тоа не знам што беше проблемот[DOUBLEPOST=1471909325][/DOUBLEPOST]Инаку ова тресење од страв на Суприм Каи на нерви ми оди. Се мочал од страв од Бу,а притоа знаел дека постои Бирус што е х10000000 пати појак и кралот на се кој уствари е милијарда пати посилен? Абе бегајте (n)

Хиерархијава ужас им е. Zeno креирал 12 универзуми и не си напрајл пријател :ROFLMAO: Мене ми изгледаше последнава епизода како уведување на Zeno во Trunks Arc, изгледа Goku и Vegeta ќе си имаат проблем со Black па како што неофицијално беше најавено и Zeno ќе се умеша само не се знае како. Најако ми беше, ако Supreme Kai умре, и God of Destruction умира? И со тоа кажано, Zamasu аку умре, умира и...???

P.S како што реков, 5-6 филери па 1 салам епизода. Наредниве 2 барем нека вратет нешто во стилот на Hit vs Goku, а и појќе очекувам !

14107881_1586345385002993_3435681491472382140_o.jpg
насловите на наредните 3 епизоди ... осејкам дека гоку ке добие котек голем и очекувам да се фузирет веџита и тој

14107881_1586345385002993_3435681491472382140_o.jpg
насловите на наредните 3 епизоди ... осејкам дека гоку ке добие котек голем и очекувам да се фузирет веџита и тој

Добро е да добие некој ќотек, дане направет дијалози 15 минути и 2 минути тепање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom