Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Abe na angliski e 10000 pati podobro,
kako mozete da gledate na japonsko audio ej ziti see ...
BTW ako saka nekoj KAi na angliski eve link :) videata ne se HD ama dobri se xD
DBZ-KAI
--- надополнето: 14 декември 2012 во 22:58 ---
Зошто би чекал да се синхронизира на англиски. Чим испадне со англиски суб, одма го симињам.
И жити се од кога Goku = Џоку. Тоа само на македонската синхронизација може такво нешто да им се случи. На јапонски е Гоку, на англиски е Гоку, на секој друг ебан јазик е Гоку, имаат преку 500 епизоди каде што го викаат Сон Гоку, нашиве... Џоку.

Кој и да бил задолжен за тоа треба да добие a swift kick in the bollocks.

iskreno ja u sebe go vikam goku, ama vaka gleam site pishuvaat џоку i jas da ne rechat ova ona...

аве јапан :D слушај ова една од најомилените :)
I WILL DESTROY EVERYTHING - E - EVERYTHING! DO YOU HEAR ME KAKAROTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :vozbud::vozbud::vozbud::cool:

може да ми дај некој страница да ги изгледам епизодиве... THE BEST ONLINE WEBSITE!
Затоа штои досега што сум нашол страници,ептен лоши..... Ќе гледам од Драгонбол З,старите не ги ни гледам... сакам да ја догледам цела серија.

На замунда се појави
Dragon Ball (Complete)

Size 150.85 GB

Ја барав, и сеа ја најдов каква што и ми требаше:D

може да ми дај некој страница да ги изгледам епизодиве... THE BEST ONLINE WEBSITE!
Затоа штои досега што сум нашол страници,ептен лоши..... Ќе гледам од Драгонбол З,старите не ги ни гледам... сакам да ја догледам цела серија.

http://www.dbz.tv/3/

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Јакоооо .. I see what u did there number 18:pos::pos:

6423539_700b.jpg

Едно прашање дечки,ги изгледав Dragon Ball и Dragon Ball Z,сега гледам Dragon Ball GT,дали со него завршува серијалот?Поназад прочитав дека Kai уствари биле епизоди кои се навраќаат на претходните Dragon Ball сезони,малце помош?:unsure:

Едно прашање дечки,ги изгледав Dragon Ball и Dragon Ball Z,сега гледам Dragon Ball GT,дали со него завршува серијалот?Поназад прочитав дека Kai уствари биле епизоди кои се навраќаат на претходните Dragon Ball сезони,малце помош?:unsure:
Ја ги гледав до З.продолжување е ГТ но имам читано дека е тешко срање гт па затоа не го ни гледав воопшто сакав да ми заврши серијалот откако го убиваат БУ.

Ја ги гледав до З.продолжување е ГТ но имам читано дека е тешко срање гт па затоа не го ни гледав воопшто сакав да ми заврши серијалот откако го убиваат БУ.
Да,засега е тешко срање(до 11 епизода сум),па затоа прашувам за Kai,дали да го спуштам или не..

Да,засега е тешко срање(до 11 епизода сум),па затоа прашувам за Kai,дали да го спуштам или не..
Каи ти е Драгонбал З со подобрена графика и колку што јас знам до СЕЛ сагата :).

Дајте бе од Драгонбол З наваму торенти да ги симнам со англиски превод и синхронизирани на јапонски, доколку ги има? :нинџ:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom