Dragonball

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
Abe na angliski e 10000 pati podobro,
kako mozete da gledate na japonsko audio ej ziti see ...
BTW ako saka nekoj KAi na angliski eve link :) videata ne se HD ama dobri se xD
DBZ-KAI
--- надополнето: 14 декември 2012 во 22:58 ---
Зошто би чекал да се синхронизира на англиски. Чим испадне со англиски суб, одма го симињам.
И жити се од кога Goku = Џоку. Тоа само на македонската синхронизација може такво нешто да им се случи. На јапонски е Гоку, на англиски е Гоку, на секој друг ебан јазик е Гоку, имаат преку 500 епизоди каде што го викаат Сон Гоку, нашиве... Џоку.

Кој и да бил задолжен за тоа треба да добие a swift kick in the bollocks.
iskreno ja u sebe go vikam goku, ama vaka gleam site pishuvaat џоку i jas da ne rechat ova ona...

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
аве јапан :D слушај ова една од најомилените :)
I WILL DESTROY EVERYTHING - E - EVERYTHING! DO YOU HEAR ME KAKAROTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :vozbud::vozbud::vozbud::cool:

2

~2A

Гостин
може да ми дај некој страница да ги изгледам епизодиве... THE BEST ONLINE WEBSITE!
Затоа штои досега што сум нашол страници,ептен лоши..... Ќе гледам од Драгонбол З,старите не ги ни гледам... сакам да ја догледам цела серија.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
На замунда се појави
Dragon Ball (Complete)

Size 150.85 GB

Ја барав, и сеа ја најдов каква што и ми требаше:D

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
може да ми дај некој страница да ги изгледам епизодиве... THE BEST ONLINE WEBSITE!
Затоа штои досега што сум нашол страници,ептен лоши..... Ќе гледам од Драгонбол З,старите не ги ни гледам... сакам да ја догледам цела серија.
http://www.dbz.tv/3/

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
A

Avenger99

Гостин
Едно прашање дечки,ги изгледав Dragon Ball и Dragon Ball Z,сега гледам Dragon Ball GT,дали со него завршува серијалот?Поназад прочитав дека Kai уствари биле епизоди кои се навраќаат на претходните Dragon Ball сезони,малце помош?:unsure:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Едно прашање дечки,ги изгледав Dragon Ball и Dragon Ball Z,сега гледам Dragon Ball GT,дали со него завршува серијалот?Поназад прочитав дека Kai уствари биле епизоди кои се навраќаат на претходните Dragon Ball сезони,малце помош?:unsure:
Ја ги гледав до З.продолжување е ГТ но имам читано дека е тешко срање гт па затоа не го ни гледав воопшто сакав да ми заврши серијалот откако го убиваат БУ.

A

Avenger99

Гостин
Ја ги гледав до З.продолжување е ГТ но имам читано дека е тешко срање гт па затоа не го ни гледав воопшто сакав да ми заврши серијалот откако го убиваат БУ.
Да,засега е тешко срање(до 11 епизода сум),па затоа прашувам за Kai,дали да го спуштам или не..

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Да,засега е тешко срање(до 11 епизода сум),па затоа прашувам за Kai,дали да го спуштам или не..
Каи ти е Драгонбал З со подобрена графика и колку што јас знам до СЕЛ сагата :).

2

~2A

Гостин
Дајте бе од Драгонбол З наваму торенти да ги симнам со англиски превод и синхронизирани на јапонски, доколку ги има? :нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom