Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Koj сака да гледа нон стоп епизоди од Dragon Ball, Dragon ball Z и Dragon ball GT нека си downloadira (Readon TV Movie Radio Player) - следно Country USA (Loc.A-G) Genre: Kids - Dragon ball

8076374b12f380full.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Кој се овие меѓу Кинг Каи/Грегори/Баблс и Транкс/Готен?

Ме потсетивте на серијава па пред некое време почнав да ја гледам баш од почеток - од првата сезона (Dragon Ball). Стигнав некаде до пола и интересно е, се потсеќам на тоа од А1... Ама знам дека DBZ е врвот.
Сакам да прашам дали во DBZ има некаква улога оној Роши демек што му е тренер, Булма, Крилин? :)

Ја пред некој ден почнав пак од нула :D
Таман ми е.

Ме потсетивте на серијава па пред некое време почнав да ја гледам баш од почеток - од првата сезона (Dragon Ball). Стигнав некаде до пола и интересно е, се потсеќам на тоа од А1... Ама знам дека DBZ е врвот.
Сакам да прашам дали во DBZ има некаква улога оној Роши демек што му е тренер, Булма, Крилин? :)

Имаат, сите тројца ќе се до крајот тука.

Се нервирам со GT, не можам да се навлечам. :icon_conf

Ja izgledav Dragon Ball : Z. Sto da gledam sega? Ima prodolzenie ili? Citam ima nekoe si GT i Kai?

да не ја има случајно негде драгон балл со америчка синхронизација? ... и ако може некој да ми прате добар линк каде што ке можам да го симнам.....

Пред еден месец почнав од 1-ва епизода и сега сум 120...Ги гледам на http://www.watch-dragonball.com/ мислам дека е најдобро на оваа страна ги има сите епизоди по ред + на англиски таман е. :)

Се нервирам со GT, не можам да се навлечам. :icon_conf

Не е ништо чудно, не е дело на Акира Торијама.
И највеќе што ме нервираше е што перспективата на моќ целосно отиде во вода. Полсе Бу требаше да биде нај Awseome со SSЈ3, а во GT со SSJ3 некои low level goons го плескаат лево десно.

Пред некој недела KAI заврши па сега ја гледам Cell сагата, некаде на половина сум. Многу е јако чувството во 720р да се гледа.

Ja izgledav Dragon Ball : Z. Sto da gledam sega? Ima prodolzenie ili? Citam ima nekoe si GT i Kai?

драгонбол оригиналот ако не ти е изгледан да го гледаш, ова ГТ и немора да се замараш, сепак твој избор можеш да почнеш и со др. аниме :)
или пак ете КАИ почни да го гледаш тоа ти е исто ама со далеку подобра резолуција и анимација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom