Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете шо е муабетот со Сарма и Цаци не можам да слушнам не ми работи звукот на лаптоп :(

Сарма
sarma.jpg

Цаци
Slavica-Arsova.png

Сарма ја жбари Цаци
jpeg

http://ohridsky.com/?p=1851

218533_10151270246129750_471136746_o-640x640.jpg

Се појави Горде и му ја намести Цаци на Иво
GocaSitel.png

gordana-jankulovska-naslovna33-620x427.jpg

Јави се Иво
hqdefault.jpg

41475_1354315792_2692_n.jpg

10822393_1555014411380961_1499894255_n-074fd6-600x800.jpg

За неупатените...

Се појави брадавиче или волчјо око помеѓу малиот и домалиот прст на десната нога, му закачих фластер, ме глочка само кога одам до газов горе еј, ама чучњеви можам да правам без проблем.

„Вистински Македонци“, ќе леат крв издајничка, оние кои се напаст за Македонија... А поддржуваат и верно ѝ служат на власта која го гази народот со години.
Толку иронија и хипокризија немам видено. Ни патриотите не се тоа што беа. Против кого ќе се бориме ние предавниците? :(

Е не можеш да знаеш така да осудуваш ,можеби и пред прв ја работел.

Се додека опозицијата не се претвори во вмро нема да има напредок.
Опозицијата со вакво раководење не оди никаде.

Аналитичари(моментот со алиен гај)

не помага
382454983_083.jpg

:lolzz:

добро кајгана како е можно значи без апче имам а со апче немам тепмература па добро ја цело време ли ке бидам на апчиња аа не утре одам на доктор, доста беше.

Куртоните: "Овие барем градат!"
Сарма: "Барем вмровец ми ја ебе!"

#СармаИздржи

Сега ни е јасно кога Цаци на вести ќе каже „Извори од прва рака во МВР“ што тоа значи #СармаИздржи

И пак Гоца оговарачката. #СармаИздржи

:cuc:

1:20

Последно уредено:
Какви дебили кај Јанко се јавуваат. Ај се јавил некој од СДСМ вреѓал што не е у ред ама другиов Вмровец вика тоа не е човечност такви ли ќе водат држава, а вакви ли бе се исживувале со пиштол у уста, медиумски мрак не јаде , слушаме само тоа што сакаат да го слушнеме која човечност бе!!

Која е Gossip Girl дознавме веднаш! Ама сега ме интересира кој е „шефот“??? Неговото објавување го чекам повеќе и понеизвесно од објаувањето на The Others, White Walkers и @Red John.

A кога сме кај Јанко и неговиот публикум, пренесувам што виделе:

Гледaч кaј Јaнкo кaжa декa лoгoтo нa LG телефoните (лице штo нaмигнувa) пoкaжувa декa стрaнци не гледaaт.

:cuc:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom