меанвиле форум фемина не сум знаел дека волку е активен
Го иам еднаш посетено(2-3godini) ама овде било бе бајаги жустро
Вкупно: 1.069 (членови: 229, гости: 791, роботи: 49)
Дел од атмосферата
Здраво на сите, нова сум на Фемина Форум, пред некој ден го имав првиот однос со дечко ми, уствари и на двајцата ни беше прв пат.Веќе 2-3 дена по малку крварам, дали е нормално такво крварење со тоа дека треба да ми дојде менструација деновиве? Фала ви однапред :*
@@ClairDeLune Нормално е, и нема врска со менструацијата, се случува да има слабо крварење и неколку дена по првиот однос или во наредните односи.
@sad 111 Разбирливо е тоа што сопругот пробува да си надокнади на друг начин затоа што не може да биде со тебе. Доброто во ова е што пробува на некој начин да ужива со тебе, нема потреба да кажувам дека има мажи што би одбрале друга опција, сама знаеш. Најдете компромис, не сакаш да ти се лути ама и тебе не ти е дојдено до тоа секоја вечер. Деновите кога не сакаш тоа да го правиш објасни му дека не си сама, може некој да влезе, или дека си уморна или си имала стресен ден. На крај краева и да не беше во странство сигурно немаше да имате секс секоја вечер. Држи си и ти малку до своето, ништо добро нема да излезе ако се му удоволуваш само за да не се налути.
Melanchi напиша:
↑
Од пред некој ден имам чешање таму доле, односно на делот измеѓу вагината и аналниот отвор , но немам некој јак секрет и промена во секретот помош?
Zemi si od apteka kanesten krema I machkaj se tri pati na den ako ne ti pomine poseti ginekolog,sigurno e nekoja pocetna faza na kandina istata ja imav I jas se mackav edna nedela so kanesten mast I zemav vaginaleti od apteka 3 veceri po red se stavat I pomina

sepak podobro da si otides na ginekolog

pozz
бегам ја од фемина добар сум си на кајгана
Xddddddddddddddddd
Одма го открив и женскиот сунѓерот боб
Броји до 1.000.000
Sesil Активен член
Се зачлени на:
27 ноември 2014
Пораки:
361
Допаѓања: