Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Клaсичнo бaрaње прoшкa oд нaрoдoт, шo ве чуди, кaкo вo aмерички филм, кoa веќе не мoже дa негирa декa прaaт грoзни рaбoти, бaрем дa гo убедиме нaрoдoт декa не сме тoлку лoши кoлку штo слушaте нa снимките. Делумнo, пoлoвичнo нетoчни, дa дa немa грешкa, ние сме oд Мaрс пaднaти. Ме плaши дa не се дрзне зa некoј ден дa излезе и дa кaже, се е мoнтaжa.
Инaку нoвинaрските прaшaњa беa пресмешни, 15тинa прaшaњa пoсле 45 минути верглaње мoнoлoг, oд кoи 13 нaрaчaни oд квaзимедиуми и сaмo 2-3 реaлни зa кoи нaвoднo имa oдгoвoренo или не е вo мoжнoст дa oдгoвoри.
Прaшaње е, кoлку низoк IQ требa дa имaш зa дa пoверувaш вo oвa?

Бар ми се потврди тезата дека „Бекстејџ“ се обични курви пропагандистички, а тие курвичињата од водителки се дебело и убаво платени за тоа, треба сеа пак некој на кретенчето Бетмен да му го плесне ова, може овојпат цел роман ќе напише на фејсбук за „хејтерите“

"Вестите на Сител се обичен куртон, пропаганда на вмро." - Драган Павловиќ Латас

B-spMurUcAA-PGa.jpg

Последно уредено:
Какви аматери од спинери, странски служби прислушкуваат критички настроени новинари на власта, истата таа власт која ги етикетираше ко грчки платеници и соросоиди.

„Каменот иде од блиску“ - Сашо Мијалков. Лошо е кога сам не ги практикуваш советите. :D

Колку ми е жал за луѓе ко Младенов, да не смееш да имаш свое мислење...

Логично беше дека таква грдосија како Сарма не може да задоволи некоја како Цаци. Не дека е оваа убавица, но за него...

Ама па ајде бе Сарма. Гледај на позитивната страна. Подобро да ја кова Иво отколку Мијалков. Всушност чекај.

Да не го правеле тоа двајцата, трисом? :vozbud:

Издржи Сарма, се молиме за тебе :sekcza:

Последно уредено:
Гласот му трепереше ко на детуле ко ќе лажит дек не ги украло црешите од комшијата :icon_lol:

Него,

Мобилни единици во комбиња се возеле околу центарот на Скопје, 4 години грицкале сончоглед и снимале све живо и диво. Најчесто ги интересирала опозицијата, новинарите, судиите, па министрите... Единствено не ги интересирал уствари најинтересниот муабет. Помеѓу 2цата мили братучеди.
Зошто вие излегувате на прес, а не Горде Шупраиш? ЗШ јас така сакам. :pos:
Лицето З.З. од странските служби добил на користење временска машина, и злосторнички се вратил пред 5 години и го нарачал прислушувањето.

Абе овај ептен одлепил.. Жизс Крајс нека ни е напомош :popce:

Мене коа ми текне колку ја сакав Горде на времето .... :icon_lol:
сеа кога ја слушам како се лигави по телефон боже сачувај :facepalm:

Мижи Асан да ти баам! - е ситуацијава.

Уште потрагично овие другиве пак тргнале од врата на врата. Да подискутираат за тоа ``Дали ве загрижува моменталнава состојба во државава?``
Вие ме загрижувате... вие...и едните и другите... :kuracc:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom