Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
B-Czs-SIEAAGU3Z.jpg
[DOUBLEPOST=1424191475][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
İ ja dojdov za vmrovcive da jadam.
Pa use pa i kanal 5 sum zemala vesti da gleam...stvarno ubedlivi se.
Preeska srekni kocki gleav.
Mozes da zamisliv raspolozenje.
Plus nos, grlo, stomak i site muskuli me bolat.

Драга...

... моментално на ДМ Сат почна емисијата „Уторком у осам“ (така се вика пошто во вторник у осум почнува) каде гостува Бобан Рајович и ќе трае 90 минути (talk show e, со по некоја изведба на песна). Да не речеш не сум ти рекол да ѕирнеш каков ѕвер е :)

Драга Кајгана,
Не е храброст да имаш сила и да одиш понатаму. Храброст е да немаш сила, а да продолжиш понатаму.
:)

Драга шта речи,тешка стока сум..
Се мислев дали да јадам од седмица,си викам далеку е,ај од вили ке одам поблиску е.Си купив од вили полнето пилешко и викам ај сеа имам занимација ќе одам до седмица и таму ќе јадам.Си купив од 7 хамбургерче и сеа ждерам милка чоколадо со чоколадно млеко:kafence:

Ногу кучки мусли јадат случки се дешават....

Хаос како стампедо или торпедо и го ебам твојот дедо и неговото чедо пошо сум педо пошо сум луд , сакам дебел бут.Повторно во суд поради паштети од тинекс изигравам робин худ...

Бегам , бегам дим и да ме нема, бррз сум како кобра, брз сум како зебра... БЕГАМ

И ти викам Кајги,
денес се вратив во Скопјево што значи нема веќе тато носи, мама меси, јас јадам.

Исто така, денес за прв пат бев во ``автономната зона`` или аулата на филозофски како сакаш викај ја и го заклучив следново: се арно, се убаво, се гледа дека има некаква енергија, активизам, креативни се децата, ми се допаѓа што има алтернативни предавања на разни теми, дружење ово оно, ама ипак мислам дека ова нема да има некаков резултат...Ете, така мислам... Ама ќе идам пак како и да е... на крај крајева битно е да се дружиме, нели?
Е сега, не се согласувам со тоа што студентиве бараат да им се донира храна или било што и да е... Што би рекол Јанко од Јади бурек (колку и да го хејтаат, за ова е во право) поарно да ги донирам тие пари за некое болно дете или за поплавените, од проста причина што ти кога веќе си решил таму да престојуваш и да спиеш земи си храна и шо ти треба друго од дома бе... Башка никој не те тера 24 часа да бидеш таму....

И Кајги, те молам уште еднаш ако ме видиш да чекам 23-ка - убиј ме!!!

Драга, и тоа дочекав. Спортски фанови да се разберат на фејсбук ко луѓе. Уште се пулам и се не ми се верува еве, ко некоја рандом епизода на Твајлајт Зоун да гледам... o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

AWtlNc7.png

Држи Даскало предавање во триде дизајн, и ми вика помини матично кафе ќе пијаме. И седам така во училница не обрнувам многу посебно внимание на дофрлањата дека М. треба да чести за Прочка, а тоа се однесува на мене дека простив па сум тука, кога гледам цртежот на таблата гроб. Заврши часот и му викам на Даскало абе цртежот е гроб, ми потврди дека е дури и дупката за свеќи шо е ја имаше :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, само две црти од споменик направо до крајот ваму кај свеќите плус шо имa да не се познавало :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Абе цртаат гроб во AutoCad 3D & SolidWorks :pos::pos::pos::pos::pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom