Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја година, ама бувално секоја, сакам да го преспијам периодот од 12ти-15ти.:vrtioci:
Не можам, ама стварно не можам да го поднесам. :pov:

Ми се иде да го деактивирам секој профил што го имам по социјалниве мрежи.

Премногу “љубов“ е тоа за мене.:vrtioci::bance:

Во целост се согласувам со госпоѓицата над мене.
Иако у принцип сум романтичар, „празников“ ми е многу лигав и форсиран.
Годинава, после долго време сум сингл на тој ден, значи уште повеќе ќе ме иритираат заљубените гулапчиња на сите страни :D
Трифун е цар! :pijani:

Не е универзитетот нивни, затоа што не поминале во него ниту пет минути.

Така нека остане и во иднина. Тоа е автономна зона. Наша и ваша. Не нивна.

Кајгич, јас мислам дека доживотно навечер ќе претрчувам од соба во соба, избегнувајќи ги злите чудовишта од темницата што се обидуваат да ме фатат, а истовремено погодувајќи ги сите врати и шкафови. Еве, не знам. :toe:
Тоа се истите тие чудовишта што не ме пуштаат на раат да си ја спуштам раката/ногата надвор од границата на креветот, додека спијам.
Бујна фантазија си имам. :sramezliv:

^
"We stopped checking for monsters under our bed when we realized their were inside of us"

Место ѕид на секојдневието стана ѕид на фрустрацијата секојдневната безвезална и неограничена политичка игра кој се мота како змија низ генераци и сеуште никој неуспеал да ја реши па се до досетки кој како твитер заедницата преминувајќи до фб и последната дестинација кајгана наместо да зрачи со постови како овој се претвара во постови на досетки и анти-креативни генијалци вклучувајќи и умрени мауси па се до дневно политичка агенда потејќи и ги мадињата на тастатурата поминувајќи и пишувајќи долги постови за едноличната влада и нејзините погрешни политики(притоа вклучувајќи 0 акција на терен и не мрднувајќи со прст да се спречи тоа што ни се случува)
ма на крај крајева што знам јас што всушност треба да подразбира Драга кајгана и што се вклучува во нејзе одлична е ваква како што е дури и предобра

2ytv09g.jpg

2hojtkn.jpg

53jtk9.jpg

Последно уредено:
Кеј,

Си легнав во пет,а скроз изумив дека татко ми кажа дека сабајле ќе дошле некои мајстори во 8.И таков пред да си легнам ми текна дека треба да станам за 3 саати ама нема везе си се помирив и станав.Абе не за џабе рекле полошо од мајстор у куќа да ти влезе нема.Абе кај мене не ни влегоа еј , ко будала станав за џабе и ги чекав до 11 и нешто.На крај и се јавив на мајка ми и пресудив дека јас излегов.Времево од дома изгледа убаво , али кога излегов фацата ми се заледи.Another day , same shit е периодов.

Драга Кајгана,
Гледам деновиве е актуелно ова прислушкувањево. Замисли каков би бил прислушкуван разговор на корисници на Вип оператор...
- Ме слушаш?
- Ало?
- Тука си?
- Ало?
- Ало?
- Ало?
- Ало?
- Ало?
- Ало?

...

Драга
Уште колку болни луге има во нашава земја како тамара и ред други болести.....
Барем да и дадоа шанса за да оди на операција една ебана шанса а не сега кога веке е завршено се да се оправдуваат дека од нивна страна било одобрено тоа.....
Колку беден народ сме ......
Секој од нас кука и се зали дека кога ке дојдат доздовите сите дворови кај мене се полни со вода и водата влегува секаде и сите кукаат .....
батали политика не мора да го обвинуваме политичарите дека не ни направиле соодветен одвод или канализација да оди водата толку сме бедни што секоја кука да даде по 1000 денари ке се направи еден одвод како што треба и да се аназираат
мегутоа тоа е тоа ....
Слусаш препукуванја бомби се и свашта .......
Да анализираме коа беше СДСМ беше дива лига ништо не се знаеше ни кој пие кој јаде а кој плака, додека беа на власт не паметам една странска инвестиција да донесоа притоа бранко си шмркаше кока си пиеше виски и кур го болеше а лугето околу него се курчеа ракетираа и кур ги болеше али му даваше на народот да зивее имаше и сива економија и нешо на страна ......
Се сменија патриотите дојдоа ВМРО на власт се појавиа лица кои имаа некоја визија мозеби и сакаа да ја доведат дрзавата во некој ред ......
По неколку години владенјее спроведоа реформи кои им ги налагаше ЕУ драстично ги зголемија казните го сменија и законот и уставот по неколку пати вработиа во дрзавна администрација пола македонци со партиска нишка пола албанци по рамковен .......
Едина разлика во сево ова е што едните ги болеше кур за све а другите се обидоа да ја средат дрзавата и само некои луге да мозат да зимаат од цела благосостојба на народот .......
Јас сум за високи казни инспекции и ред други работи мора да се почитува законот мегутоа и сум за повисоки плати .....
која им е логиката да има казни од 500 евра кога просечната плата на еден македонец е околу 15000 ден....
мегутоа мозе да биде и полошо....
не ги критикуваам ни едните ни другите мал фактор сум јас да мозам да влијаам на нивните политики ......
Едино мислам дека во оваа наша заборавена и од ГОСПОД држава ке биде ке постојат само истомисленици на една партија и тие што ке го фатат последниот воз за надвор од оваа вукојебина......

Едина работа која е битна бар за мене да не се замараш за ништо да ги сведеш сите проблеми кои ти ги наложува ебениот живот на мимнмум и да гледаш само напред друго ништо и да сакаш не и преостанува
Драга толку од мене биди ми поздравена со песнава незнам зашто али интересна ми е сеа и си ја слусам ....

1. Проверуваш кои жени имаат стегнато лајк и коментираат.
2. Бираш најубави 5.
3. Им пишуваш „Маче, ела си на троа BDSM“.
4. Профит.
5. Нежен си со неа и на крај и инсистираш за cuddling. За инает.

QVZL7Ty.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom