Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Koooooolkу е битен само изгледот ејјјјјј. Каде бе на жена од 1,52 и 40 кила и дале да облече цајканска униформа. Не личи нели? Е затоа стоеше цел пат, 50-60 километри до Скопје.
Се знае како треба да изледа цајканка, налик Кендра Луст у биг титс ин јуниформ. :icon_lol:

What are Muricans up to these days..

What else do you expect from the entitled negroid?
We integrated you, we fought and died for your rights, we tore our nation apart while 620,000 Americans died for you because we wanted you free, & we've spent a half century trying to atone for things that our ancestors did... and what do you do?
You "culturally enrich" us with one sided poverty stats & prison populations, lower our nations school stats to the most laughable in the developed world. And worst of all, you show no appreciation for any of the things White Western Civilizations has done to benefit you.
620,000 FOR WHAT?! You monkeys are an absolute disgrace..

Викаше ООООООООООООООоооооооооооо кога го загазив добро со гузерицава, а јас само едно извини онака по навика не го мислев искрено, гледа дека слегувам по скали шо ми сечи пат на последна скала пред мене :icon_lol:.

Надвор кога ме чекаа другиве му викам викаше онај ОООООООООООООООоооооо :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ќе ме натепале сам назад :icon_lol:, еј опуштено само згазнав а замисли клоца една да удрам со нив коски има да испукаат :pos::pos::pos::pos::pos:, така да никој не ме тепаа мене :icon_lol:.

Ела мори ваму да ти шепнам нешто :icon_lol:.

Не само што сме лидери во категорија загаден воздух во Европа, туку дочекавме да бидеме и лидери како земја со најслабо здравство во Европа.

Драга,
У дилема сум. Дали овие твои чеда што дремат на форуми и не убедуваат колку државата ни цвета, го прават тоа од љубов или за пари. Ако е за пари каде може да се аплицира? Ветувам дека одма ќе почнам со туторијалите на Сител.

Господ да ве поштеди од обврската да си имате работа со Агенција за катастар.. Нешто слично како здравството и останатите ни институции само некомпетентноста и малограѓанштината помножени по 10.

50gPDL1.png

Добро е коа ќе ти стигне ваква порака поготово кога баш во среда ми е последниот испит, одма ми праи буст мотивација да поучам уште нешто, колку побрзо да дојде среда нели. :busi:

Драга,
Ај и мене нека ме мотивира некој така, и мене во среда ми е последниот испит :D
И баш сега најдов да настинам како никад досега. Осеќам многу непродуктивна испитна сесија ќе ми биде ова.
Нека дојде веќе февруари. Или мај. Како и да е.
Поздрав.

Драга,

знам дека не се збори тука за политика ама, неможам да прејдам преку игнорантноста на сите кога станува збор до промени.
Колку и да негираат луѓето, промената настанува од нас. За тоа што сум гласал за едните незначи дека сите ствари што ги прават другите се погрешни. Неможеш да сереш на се што прават едните или другите без размислување, само зошто не се согласуваш со нивната генерална политика.
Па пичка му матер, политика е манипулација, а вас ве манипулираат до ниво на слепо мразење на било каква промена во општеството донесена од оние за кои „не сте“.
И едните и другите се за нигде, и третите, не викам не. Ама научете да гледате дела место боја зад делата. Особено вие кои не се замарате со политика.

А доека сме на темава, ракомет најдобро се гледа без социјална мрежа у позадина. Толку гомнари серат на се, а најголем успех им е 5 ретвита.

Глеам синојка вести на Сител и тој некој си градоначалник (не памтам на која општина беше) вика „мостот на реката и претходно беше оштетен, ама сега со поплавиве целосно е уништен“.
Па кој кур си чекал бе, копито едно ?
Шо не си го поправил мостот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom