Ја сигурно ќе се карам со пилотот,
Дај бе да го возам авионот.
-Дечко не може да го возиш авионот.
Абе дај ќе го возам шо ти е.
-Дечко не може да го возиш разбери се.
Абе 100% ќе возам, ја возам овде, бегај ајде.
-Дечко последен пат ти кажувам, не може да возиш, не знаеш да возиш авион.
-Абе знам како не знам.
Да траеше јануари како секој останат месец во годината сеа јули ќе беше. Ама неееее, уште си тера.
Енихау, грд ден започнува со насмевка. Не само убав.
И во грд ден немаш време ни кафето да си го испиеш. Го правиш сабајле у 8 и го глеаш цело у 4 пред да си идеш. Оладено, никакво. И со тешко срце го истураш.
Драга, на татко ми едно време колешка му беше мајка му на Борко..да го прашам дали уште е во контакт со нејзе да ми даде број од Борко да го мотивирам за следниве утакмици ?
Драга Кајгана,
Деновиве приметувам луѓе кои добиле високи работни функции, завршиле тешки факултети, дури стигнале и до тоа професор/доктор на науки............, ги гледам дека се напернати, со носот во таван, арогантни, се мислат дека се кој знае што............, глумат власт............................., но истите тие осеќаат ли дека пополека губат од тоа ,човек'
Читам наоколу се јавуват експерти за СЕ(во конкретниов случај ракометот) и постојат луѓе кој ги критикуват експертите за тоа како за се биле експерти дали тоа нив ги прави експерти?
мислам знам дека е реченицава пре натрупана со експерти ама искрено мене ми се посмешни луѓето кој ги исмејуват експертите отколку самите тие на кој е ставен акцентот....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.