Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Види шо убав ден а нема со кого да слезам надолу, кој работи кој го исклучил телефонот.

И ова ако заврши со оган тогаш сите треба да гориме заедно :icon_lol:.

ДК

фала курцу немаш ѕвонци више шо ги дрнкав место да го кликнам Најави се копчето.
Напор жив беа

grinch_symbol.png

Како нуклеарка у стомак да ми експлодирала. Главата ми е камен. Не можам да мрднам. Не знам кај спиев, не знам шо конзумирав, не знам која среќна нова година сме. Слатка водата ти еам...

Ако Муте, ако, мешај си ти жестоки пијалоци и после натепај се лиснато некое со јогурт и сега повраќај ја водата што ја пиеш :tapp:

Кеј

Пошо откако почна новава слушам само лоши вести, вчера конечно имав еден убав ден. Да го ебам, од 1ви навака, за само 7-8 дена за 3 смртни случаи слушнав и еден излив на мозок. Преку курот веќе од такви срања, дајте убави работи, аман!

Убаво беше вчера за именденот, весело, со луѓе кои ги почитувам и сакам. Само нешто да напоменам, па добро бе, зашто има такви говеда на светов? Идам у дискотека у WC и гледам у лавабото полно со повраќаници. :pov: Без осет бе, пиј ама не да повраќаш и цел свет да те гледа. Ми се згади животот и ми се одмоча у исто време. :D

Ајт идам да гледам филм додека почнат фудбаливе, јер субота је дан за алко..спорт де. :D

Ех ме фаќа носталгија за дома кајгано... денес си напрајв компир манџа, цело тенџере полно, вкусна испадна... млад кромид, топол леб од фурна и си пуштив Јонче Христовски на компјутеров...

:oeoeoe::oeoeoe:

Едвај чекам светското у ракомет да почне.:roker:

ДК

Денес во 16:00 ми текна дека накај 12:00 требаше да доручкувам. После којзнае колку време го пропуштив мојот стандарден оброк, овес и млеко.
Сум скршнал од калдрма периодов, две недели без физичка активност и осет на задембеленост. Работам нешто што ми е потребно за наредниот период а сепак владее чувство на бескорисност. Изгледа ако не си во стандардната машинерија доаѓа до ова чувство. Кога ќе влезеш, само си огорчен што го возиш срањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom